Νίκη Παλληκαράκη για Γιάννη Μπέζο: «Είχα την εξυπνάδα να του πω μια βλακεία, σηκώθηκα και έφυγα»

Νίκη Παλληκαράκη

"Ο Γιάννης Μπέζος δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί" παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η Νίκη Παλληκαράκη.

Νίκη Παλληκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Κυψέλη» το μεσημέρι της Πέμπτης με αφορμή την θεατρική παράσταση «Μικρασία» στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει το φετινό καλοκαίρι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την μακρόχρονη φιλία και συνεργασία με τον συνάδελφο της, Γιάννη Μπέζο.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Παλληκαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξαν πάρα πολλές αστείες στιγμές στις συνεργασίες που είχα, ειδικά με τους μεγάλους κωμικούς. Πρόλαβα και τον Κώστα Βουτσά στα μεγάλα του, ο οποίος ήταν μεγάλο πειραχτήρι επί σκηνής! Όλοι οι κωμικοί είναι πολύ μεγάλα πειραχτήρια και είναι το λιγότερο ανόητο να θεωρείς εσύ ότι κάποια στιγμή θα τους κάνεις και συ μια φάρσα».

«Είχα προσπαθήσει να κάνω φάρσα τόσο στον Κώστα Βουτσά όσο και στον Γιάννη Μπέζο. Δεν έγινε όμως τίποτα. Να σας πω όμως για τον Μπέζο, όπου στην πρώτη μου δουλειά και τον πρώτο μου ρόλο που ήταν στον «Κατά φαντασίαν ασθενή» κατάλαβα πως είναι μεγάλο πειραχτήρι ο Γιάννης! Μεγάλο σχολείο κωμωδίας και γενικά τον θεωρώ μέντορα μου, όπως και τη Ναταλία Τσαλίκη. Είναι δάσκαλοι μου εφόσον είναι από τους πρώτους ανθρώπους που δούλεψα».

«Ο Γιάννης Μπέζος δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Το μόνο δηλαδή που εκπαιδεύεσαι είναι «ας μην γελάω, ας σώσω την παράσταση», Είχα λοιπόν την εξυπνάδα και γω, όπως ήμουν πεσμένη κάνοντας την κόρη του στα γόνατα του, να του πω μια βλακεία και μου είπε μια ατάκα… σηκώθηκα και έφυγα. Έκλεισε η αυλαία, δεν μπορούσα να κρατηθώ και πήγαμε παρακάτω» συμπλήρωσε η Νίκη Παλληκαράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.