Νίκη Παλληκαράκη: «Έχασα τον πατέρα μου στην καραντίνα, βίωσα δύσκολα την απώλειά του»

Νίκη Παλληκαράκη

«Μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια όλη αυτή η κατάσταση», λέει η Νίκη Παλληκαράκη για το metoo.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έδωσε συνέντευξη η Νίκη Παλληκαράκη, η οποία μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά την ιατρική.

«Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι ξεκινάμε πάλι την παράσταση “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη”. Βαθιά συγκίνηση. Μας είχε λείψει τόσο πολύ. Όλοι κατά καιρούς έχουμε περάσει οικονομικές δυσκολίες. Ήμουν πολύ ευνοημένο παιδί, δεν ήξερα τι θα πει οικονομικό πρόβλημα. Αλλά ειδικά τώρα στην καραντίνα και με το κλείσιμο του θεάτρου, τα χρειαστήκαμε όλοι. Ως ηθοποιός είσαι μονίμως επί ξύλου κρεμάμενος 2 φορές το χρόνο», είπε αρχικά η Νίκη Παλληκαράκη.

Αναφερόμενη στο ελληνικό #MeToo, η Νίκη Παλληκαράκη είπε: «Μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια όλη αυτή η κατάσταση. Μπορεί με κάποιους ανθρώπους εγώ να δούλεψα εξαιρετικά. Νομίζω ότι αν κάποιοι δεν έχουμε να πούμε κάτι ως πρόβλημα, καλό είναι να μη μιλάμε. Δεν είχα καταλάβει εγώ κάτι. Έχω μεγάλη θλίψη και έκπληξη για πολλά πράγματα».

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα ήταν ο ρόλος μου στη Δικαίωση. Ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση για εμένα υποκριτικά. Εκατομμύρια φορές έχω παίξει στη σκηνή ενώ είχα δυσκολίες. Συμβαίνει σε όλους μας. Ο χαμός του πατέρα μου πριν από 9 μήνες ήταν στην καραντίνα, οπότε το βίωσα αλλιώς. Την απώλεια του πατέρα μου τη βίωσα πιο δύσκολα λόγω της καραντίνας», πρόσθεσε επίσης η Νίκη Παλληκαράκη.