Νίκη Παλληκαράκη: «Αυτός ήταν ο λόγος που φοβήθηκα να κάνω οικογένεια»

Νίκη Παλληκαράκη

"Εμείς ήμασταν στον απόλυτο πανικό, φοβίες και φόβο εγκατάλειψης κι αυτό ήταν σαν μην αφορούσε κανένα" δήλωσε η Νίκη Παλληκαράκη.

Η Νίκη Παλληκαράκη ήταν καλεσμένη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το πάθος που υπήρχε ανάμεσα στους γονείς που χώρισαν και την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και οικογένεια.

«Όταν μεγαλώνει το παιδί μέσα σε ένα τρομακτικό πάθος… Τρομακτικά όμορφο στα καλά του, όλα ροζ και το μικρό σπίτι στο λιβάδι και ξαφνικά γίνεται η απόλυτη τούμπα. Το παιδί δεν μπορεί να καταλάβει τι θα πει πάθος, τα συναισθήματα από όμορφα να μαυρίζουν. Δεν μπορεί ένα παιδί να τα ελέγξει αυτά και να τα κατανοήσει. Μεγαλώνοντας προσπάθησα να καταλάβω τι θα πει ανθρώπινο συναίσθημα, πάθος κι έρωτας. Μοιραία στα πρώτα χρόνια της ζωής σου μιμείσαι μοντέλα… Μεγαλώνουμε με κόμπλεξ» είπε η Νίκη Παλληκαράκη.

«Πολλές φορές έλεγα τι κάνω εδώ; Παίζω τη μαμά και τον μπαμπά μου; Θυμώνεις γιατί καταλαβαίνεις ότι ο καθένας κάνει ότι μπορεί και καταλαβαίνει… Επειδή μεγαλώνεις, οφείλεις να κατανοείς και να προσπαθείς για κάτι μεγαλύτερο. Αυτός ήταν ο λόγος που φοβήθηκα να κάνω οικογένεια και δεν θα συγχωρούσα στον εαυτό μου να κάνω τέτοια λάθη κι έχω κατανοήσει ότι αυτός είναι ο λόγος που διάλεξα αυτή τη δουλειά… Εμείς ήμασταν στον απόλυτο πανικό, φοβίες και φόβο εγκατάλειψης κι αυτό ήταν σαν μην αφορούσε κανένα» πρόσθεσε η Νίκη Παλληκαράκη.