Νίκη Λυμπεράκη: «Ή ήταν ένα θαύμα ή ήταν δύο πολύ κακοί γιατροί»

Νίκη Λυμπεράκη

"Πήρα πολλά μηνύματα από πολλές γυναίκες απογοητευμένες επειδή τους λένε οι γιατροί ότι δεν πρόκειται να αποκτήσουν παιδί", αναφέρει η Νίκη Λυμπεράκη.

Η Νίκη Λυμπεράκη, καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για το πως απέκτησε παιδί ενώ οι γιατροί μέχρι τότε της το είχαν αποκλείσει. Συγκεκριμένα, η Νίκη Λυμπεράκη είπε τα εξής:

«Ή ήταν ένα θαύμα ή ήταν δύο πολύ κακοί γιατροί. Έχω την αίσθηση ότι είναι πάρα πολλές οι γυναίκες και απογοητεύονται. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλές γυναίκες απογοητευμένες επειδή τους λένε οι γιατροί ότι δεν πρόκειται να αποκτήσουν παιδί. Προφανώς οι γιατροί ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς, αλλά η δική μου προσωπική περίπτωση δείχνει ότι καλό είναι να μην χάνουμε την ελπίδα μας. Εμένα μου είχαν πει ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Για την υιοθεσία, η Νίκη Λυμπεράκη δήλωσε: «Προσωπικά είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να κάνει παιδί. Πραγματικά».