Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Γιώργο Λέντζα

Night out

Night Out, απόψε στις 00:10 στο MEGA.

Το Night Out, το απολαυστικό talk show του MEGA, επιστρέφει την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 00:10, με καλεσμένο τον Γιώργο Λέντζα.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλωσορίζει τον νεαρό παρουσιαστή στην πιο ανατρεπτική βραδινή τηλεοπτική εκπομπή και μαζί επιδίδονται σε μια νοσταλγική αναδρομή στην πρώτη του επαφή με τη μικρή οθόνη, μέσα από το World Party και το Football Stories.

Με βαθιά εξομολογητική διάθεση, ο Γιώργος Λέντζας αναφέρεται στη δύσκολη περίοδο και το φλερτ με την κατάθλιψη, όταν αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της ταξιδιωτικής εκπομπής. Ποια είναι η σχέση του σήμερα με τους πρώην συνεργάτες του από τη συμπρωτεύουσα;

Φυσικά, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έχει ετοιμάσει μια σειρά από διασκεδαστικές, αλλά και παιχνιδιάρικες δοκιμασίες για τον εκλεκτό καλεσμένο του. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος ξεσκονίζει τις γνώσεις του σε ένα τεστ Γεωγραφίας με αντίπαλο τον συνεργάτη του Θοδωρή Πλακίδη, όπου οι φιλίες δεν έχουν θέση!

Από την ταράτσα του «Night Out» δεν μπορούν να λείπουν και οι λατρεμένες τηλεφωνικές φάρσες. Πόσο πειστικός θα είναι ο κοσμογυρισμένος Γιώργος Λέντζας; Θα καταφέρει να παραπλανήσει τον Νικόλα Ράπτη ή αντίθετα εκείνος θα αντιληφθεί την παγίδα που του στήνει;

Κλείνοντας, ο καλεσμένος της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA εκμυστηρεύεται στον Θεοχάρη Ιωαννίδη λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, ενώ απαντά στο ερώτημα αν νιώθει έτοιμος να ντυθεί γαμπρός.

Night Out: Και αυτή την Πέμπτη, ετοιμαζόμαστε για την πιο επεισοδιακή έξοδο!