Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται την Ελίνα Παπίλα

Night Out

Νight Out, απόψε στις 00.10 στο MEGA.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 00:10, στο MEGA έχουμε πολλά να μοιραστούμε και γι΄ αυτό ξενυχτάμε! Το παιχνίδι του «Νight Out» έρχεται στην πιο πολύχρωμη ταράτσα, με απεριόριστη θέα σε ενδιαφέροντες καλεσμένους και ανατρεπτικές συζητήσεις.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια, Ελίνα Παπίλα στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την λήξη της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε.

Με την πιο ευχάριστη και ειλικρινή διάθεση αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την πορεία της στην τηλεόραση.

Οι κάρτες του «Night Out» κρύβουν πολλές εκπλήξεις και η Ελίνα Παπίλα θα περάσει από δοκιμασίες που δεν θα μπορούσε να φανταστεί. O Θεοχάρης την προκαλεί να δείξει το ταλέντο της στα μαγικά τρικ που τόσο αγαπά. Η καλεσμένη γνωρίζει τον μάγο Σανκάρα και ετοιμάζει την πρώτη της επίσημη παρουσίαση μαγικών με κοινό, στους δρόμους της Αθήνας. Τα παιχνίδια στο πλατό αλλά και οι ερωτήσεις αποκαλύπτουν την πιο αστεία πλευρά της Ελίνας και το alter ego της στην παρουσίαση.

Το «Night Out» ολοκληρώνεται με δείπνο και εξομολογητική διάθεση με την Ελίνα να μιλά για όλα όσα της άφησαν μια γλυκόπικρη τηλεοπτική γεύση.