Night Out: Η Βασιλική Τρουφάκου ανοίγει την καρδιά της στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Night Out

Night Out, απόψε στις 00:10 στο MEGA.

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανάβει δύο φορές τα φώτα της ταράτσας του Night Out για να υποδεχτεί δύο πολύ λαμπερές παρουσίες, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 00:10, στο MEGA.

Στην παρέα του late night show μπαίνει δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, που πρωταγωνιστεί στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta».

Η πρωταγωνίστρια μιλά πρώτη φορά για τον ρόλο της, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 και είναι εμπνευσμένη από την τραγωδία της Κύπρου. «Όταν διάβασα τις αφηγήσεις από αληθινές μαρτυρίες στο σενάριο, πήρα τηλέφωνο τον Αντρέα Γεωργίου  και του είπα θα ραγίσουν οι οθόνες», σχολιάζει μεταξύ άλλων η Βασιλική Τρουφάκου.

Φυσικά, η καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη δεν θα μπορούσε να αποφύγει τα ευφάνταστα παιχνίδια που ετοιμάζει ο οικοδεσπότης του «Night Out» κάθε εβδομάδα μαζί με τη Frau Dimitra. Ποιες οι πολύτιμες συμβουλές της Βασιλικής Τρουφάκου σε ζητήματα καρδιάς; Πόσο καλή ρεπόρτερ είναι και τι θα δείξει το γκάλοπ που κάνει σε ανυποψίαστους περαστικούς;

Το «Night Out» αποχαιρετά το 2023 με διπλό επεισόδιο, back to back, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο MEGA.