Νευρίασε η Λίτσα Πατέρα όταν την ρώτησαν για τον Γιώργο Λιάγκα, πέταξε το ακουστικό, ευχαρίστησε κι έφυγε!

Λίτσα Πατέρα

Απρόσμενη εξέλιξη στη ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Το Πρωινό κατέβασε αυλαία για καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού είχαμε κάποιες απρόσμενες αποχωρήσεις, κλάματα αλλά και αιχμές. Η Λίτσα Πατέρα ευχαρίστησε τη Φαίη Σκορδά για την ευγένεια, τον πολιτισμό και τον σεβασμό που δεν ήταν δεδομένα προηγούμενες χρονιές.

Λίτσα Πατέρα: Αποχαιρετισμός με αιχμές…

[dfp_ads id=236982]

Η γνωστή αστρολόγος, λοιπόν, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Όλα κυλούσαν ωραία και καλά μέχρι τη στιγμή που ο Παναγιώτης Κουνιάκης αποφάσισε να κάνει μια «απαγορευμένη» ερώτηση: «Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή σας είπατε ότι φέτος ήταν μια υπέροχη χρονιά σε αντίθεση με το παρελθόν που έχετε ζοριστεί. Επτά χρόνια ήταν η Φαίη στο Πρωινό, έχω την εντύπωση ότι ήταν καλύτερα χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα φέτος»;

Ελεονώρα Μελέτη για Λίτσα Πατέρα: «Έβαλα τα κλάματα, της πήγα δώρο… δεν μου απάντησε ποτέ»!

Η Λίτσα Πατέρα έδειξε σχεδόν αμέσως τη δυσαρέσκειά της και σημείωσε: «Δεν θα σας απαντήσω σε τέτοια, είναι μια μέρα γιορτής. Ήμασταν πάρα πολύ καλά. Εγώ τον σέβομαι, τον αγαπώ και τον εκτιμώ τον Γιώργο Λιάγκα και δεν είχε καμία σχέση αυτό που είπα. Σαφώς μέσα στα 27 χρόνια που έχω ζήσει, πέρασαν και κάποιες χρονιές που μπορεί να μην ήταν τόσο καλές. Καμία σχέση όμως με τον Γιώργο Λιάγκα. Ευχαριστώ πολύ και καλό καλοκαίρι! Γεια σας»! Η αστρολόγος πέταξε το ακουστικό της, παραμέρισε τη δημοσιογράφο και έφυγε!

Η αποκάλυψη για τη Λίτσα Πατέρα που δε γνώριζε κανείς

Εκνευρισμένη η Χριστίνα Λαμπίρη ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την κ. Πατέρα για το περιστατικό.