Netflix: 12 πρωτότυπες σειρές και 7 ντοκιμαντέρ τον Ιούλιο

Πρωτότυπες σειρές και ντοκιμαντέρ τον Ιούλιο από το Netflix.

Η γνωστή streaming πλατφόρμα Netflix, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με το νέο περιεχόμενο που φέρνει ο Ιούλιος του 2021. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τοιυ Netflix, δώδεκα σειρές και επτά ντοκιμαντέρ έρχονται τον Ιούλιο και είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Generation 56k (01/7/2021)
Έχοντας έρθει κοντά κατά τη διάρκεια της εποχής 56K, η Ματίλντα και ο Ντάνιελ συναντιούνται ξανά τυχαία δύο δεκαετίες μετά. Μπορεί η φιλία τους να εξελιχθεί σε κάτι άλλο;

Young Royals (01/7/2021)
Ο πρίγκιπας Βίλχελμ προσαρμόζεται στη ζωή σε ένα κορυφαίο οικοτροφείο, το Χίλερσκα, και βλέπει ότι το να ακολουθεί την καρδιά του είναι πιο απαιτητικό απ’ ό,τι περίμενε.

Mortel: Season 2 (02/7/2021)
Όταν ο Ομπέ επιστρέφει —με νέα, τρομακτική μορφή— και ξεκινά να συγκεντρώνει έναν στρατό ακολούθων στο σχολείο, ο Σοφιάν, ο Βίκτορ και η Λουίζα παλεύουν να αποτρέψουν μια καταστροφή.

Atypical: Season 4 (09/7/2021)
Με την Κέισι και τον Σαμ να ετοιμάζονται να φύγουν απ’ το σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας Γκάρντνερ αντιμετωπίζουν σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους.

Virgin River: Season 3 (09/7/2021)
Η Μελ και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Βέρτζιν Ρίβερ αλληλοστηρίζονται, ενώ αντιμετωπίζουν όλων των ειδών τα προβλήματα: έναν θάνατο, μια φωτιά, καβγάδες, χωρισμούς κ.ά.

Biohackers: Season 2 (09/7/2021)
Ο χαμένος χρόνος και τα ενοχλητικά οράματα στοιχειώνουν τη Μία, καθώς παλεύει να καταλάβει τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της και τον λόγο που δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα.

Never Have I Ever: Season 2 (15/7/2021)
Η νέα ερωτική της ζωή, ένα νέo πρόσωπο στο σχολείο και νέοι λόγοι για τσακωμούς με τη μαμά δίνουν στην Ντέβι ευκαιρίες για γενναίες κινήσεις και αμφισβητήσιμες αποφάσεις.

Sky Rojo: Σεζόν 2 (23/7/2021)
Η αδρεναλίνη και η δράση επιστρέφουν στη θέση του οδηγού στη δεύτερη σεζόν του “Sky Rojo” από τους δημιουργούς της “Τέλειας Ληστείας”.

How to Sell Drugs Online (Fast): Season 3 (Έρχεται τον Ιούλιο)
Όταν η υγεία του Λένι χειροτερεύει, τα παιδιά βάζουν στο πλάι τις διαφορές τους και μαζεύουν χρήματα για τη θεραπεία του. Αλλά εμφανίζονται νέες απειλές.

The Snitch Cartel: Origins (28/7/2021)
Το ’70 και το ’80, δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν οικογενειακά και προσωπικά θέματα, κυνηγώντας έναν φιλόδοξο στόχο: να γίνουν οι κορυφαίοι ναρκοβαρόνοι της Κολομβίας.

Glow Up: Σεζόν 3 (30/7/2021)
Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, φιλόδοξοι μακιγιέρ περνούν δοκιμασίες γεμάτες χρώματα με την ελπίδα να κάνουν καριέρα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Outer Banks: Σεζόν 2 (30/7/2021)
Στη δεύτερη σεζόν η παρέα δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ, καθώς έρχονται νέες καλοκαιρινές περιπέτειες.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Audible: Δύναμη Ψυχής (01/7/2021)
Ο Αμάρι Μακένστρι-Χολ και οι συμπαίκτες του στο Σχολείο Κωφών του Μέριλαντ κυνηγούν την επιτυχία στο ποδόσφαιρο, βιώνοντας παράλληλα προσωπικές δυσκολίες και δράματα.

Cat People (07/7/2021)
Οι λάτρεις των γατών είναι πολλοί και διαφορετικοί, αλλά μοιράζονται μια κοινή αγάπη για τα χαριτωμένα αιλουροειδή. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ δείχνει τις ιστορίες τους.

Dogs: Season 2 (07/7/2021)
Η αγάπη για τα σκυλιά τους –και η αγάπη των σκύλων τους προς αυτούς– γίνεται σωτήρια για έναν αστροναύτη, έναν Βραζιλιάνο ιερέα, έναν βοηθό ενός μπουλντόγκ-μασκότ κ.ά.

Heist: Απίστευτες Ληστείες (14/7/2021)
Εκατομμύρια μετρητά και σπάνια μπέρμπον κάνουν φτερά. Δείτε πώς καθημερινοί άνθρωποι σχεδόν γλιτώνουν από αυτές τις απίστευτες ληστείες σε μια σειρά αληθινών εγκλημάτων.

Explained: Season 3 (16/7/2021) – νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα
Από γαλαζοαίματους και μεγάλες δηλώσεις, μέχρι σκύλους και πλαστικές επεμβάσεις, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με διάσημους αφηγητές παρουσιάζει πολλά συναρπαστικά θέματα.

The Movies That Made Us: Season 2 (23/7/2021)
Μάθετε την αληθινή ιστορία αξέχαστων, διαχρονικών μπλοκμπάστερ. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες και εκπρόσωποι του χώρου μάς συντροφεύουν σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Myth & Mogul: John DeLorean (30/7/2021)
Με συνεντεύξεις και ακυκλοφόρητο υλικό που έχει γυρίσει ο Ντι Έι Πενεμπέικερ, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά την άνοδο και την πτώση ενός θρύλου της αυτοκινητοβιομηχανίας.