Νεσχάν Μουλαζίμ: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε για δύο χρόνια»

Νεσχάν Μουλαζίμ

«Έπαιρνα τηλέφωνο και μου το έκλεινε», λέει η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Νεσχάν Μουλαζίμ. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τις ετοιμασίες του γάμου που καθυστερούν και για τον λόγο που ο πατέρας της δεν της μιλούσε.

«Οι ετοιμασίες δεν πάνε πολύ γρήγορα, τώρα θα κάνουμε πολιτικό γάμο. Χάσαμε ανθρώπους από τις οικογένειες μας, για αυτό αναβάλαμε τον γάμο, μετά ήρθε και ο κορωνοϊός. Είχαμε πάει για το ηλιοβασίλεμα και γύρισα, είχε γονατίσει και μου έκανε πρόταση γάμου. Όσο ζούσα στην Τουρκία, αισθανόμουν Ελληνίδα, μεγαλώσαμε με τα έθιμα της Πάργας. Αν με βοηθήσει ο Θεός θα ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια», είπε αρχικά η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Για το μόντελινγκ και για τον λόγο που δεν της μιλούσε ο μπαμπάς της, η Νεσχάν Μουλαζίμ ανέφερε πως «στο επάγγελμα μου δεν βρήκα δυσκολία, είχα βγει Μις Τουρκία στα 17 μου. Ο μπαμπάς μου όταν είδε ότι δεν θα σταματήσω το μόντελινγκ είπε να με στηρίξει. Δυσκολεύτηκε όταν ήρθα Ελλάδα. Δεν μου μίλησε 2 χρόνια ο πατέρας μου, έπαιρνα τηλέφωνο και μου το έκλεινε».

Τέλος, για το νέο επαγγελματικό βήμα της, η Νεσχάν Μουλαζίμ είπε: «Από τότε που σταμάτησα το μόντελινγκ κάνω κρατήσεις για πολυτελή σπίτια, αμάξια και ελικόπτερα».