Νέοι τίτλοι αρχής για τον Φώτη και την Μαρία – Δείτε το καινούριο τραγούδι!

Νεανικό συγκρότημα, με σπορ ντύσιμο και πάνω απ’ όλα με καλή διάθεση, αισιοδοξία, χαμόγελο. Όλα αυτά χαρακτηρίζουν το πνεύμα πάνω στο οποίο γυρίστηκαν οι τίτλοι αρχής της φετινής εκπομπής ΦΜ Live.

Πρώτη σκηνή το «συγκρότημα» παίζει και τραγουδάει σε ρυθμούς ποπ.
Στα όργανα οι: Γιάννης Πουλόπουλος bongos, Ιωάννα Κομματά ξύστρα (το παραδοσιακό όργανο της Καραϊβικής), Λουκάς Καρνής κιθάρα, Νιόβη Τσόγια μεταλόφωνο, Φωτεινή Ψυχίδου γιουκαλίλι.
Η Μαρία Μπακοδήμου δίνει ρυθμό στο κέφι της παρέας με νοτιοαμερικάνικες μαράκες έχοντας στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της Μικέ (ένα κατάλευκο Γουέστ Χάιλαντ Τεριέ). Στα πλήκτρα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το συγκρότημα Μέλισσες, έγραψε τη μουσική και τους στίχους του σήματος, αλλά τον ρόλο των τραγουδιστών ανέλαβαν ο Φώτης και η Μαρία. Υπάρχει πιθανότητα το τραγούδι να περιληφθεί στο νέο CD του συγκροτήματος. Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε τον Φώτη και τη Μαρία να εμφανίζονται στο Video Clip του συγκροτήματος.

Οι στίχοι, δίνουν ακριβώς το στίγμα της εκπομπής και τον στόχο των δημοφιλών παρουσιαστών. «Αν θες να είμαστε καλά μην τα παίρνεις όλα σοβαρά» υπογραφή ΦΜ Live.

«Αν θες μπορείς/ για λίγο/ τίποτα κακό να μη σκεφτείς/ και θα το δεις/
σ΄ ένα ταξίδι μαγικό θα ξεχαστείς.

Φόρεσε το πιο γλυκό χαμόγελό σου/ κι ό,τι θέλεις να ζητάς/ είναι όλα τόσο απλά/
αν θες να ‘μαστε καλά/ μην τα παίρνεις όλα σοβαρά»

Διαβάστε ακόμα:

Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ του Φώτη και της Μαρίας!

Ο Φώτης και η Μαρία όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Ο Φώτης και η Μαρία ετοιμάζουν δικό τους τραγούδι!