Νέοι μπελάδες για τον Τσάρλι Σιν

Το περιστατικό έγινε πριν από ένα μήνα όταν – όπως έγινε γνωστό – η ηθοποιός βρέθηκε κλειδωμένη στο μπάνιο του δωματίου του Τσάρλι Σιν. Τώρα, η γυναίκα αποφάσισε να κινηθεί και δικαστικά.

Όπως είπε η ίδια, στην εκπομπή «Good morning America», όλα ξεκίνησαν όταν της ζητήθηκε να συνοδεύσει τον Τσάρλι Σιν σε ένα δείπνο για 3.500 Δολάρια. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που συνάντησε τον Σιν, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Two and a half men» που προβάλλεται και στη χώρα μας.
Στιγμιότυπο από τη σειρά
Λίγο μετά το επίσημο δείπνο και με τη θέλησή της, η γυναίκα βρέθηκε με τον ηθοποιό στο δωμάτιό του, στο ξενοδοχείο.
Εκεί ήταν που κατά τα λεγόμενά της, ο ηθοποιός έβαλε ξαφνικά τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και άρχισε να τη βρίζει. Ο Σιν φέρεται μάλιστα να τα έκανε γυαλιά – καρφιά στο δωμάτιο, εκτοξεύοντας αντικείμενα αλλά και… απειλές.

Στην προσπάθειά της, να σωθεί η γυναίκα κλειδώθηκε στο μπάνιο.

Ένα μήνα μετά το περιστατικό η Άντερσον αποφάσισε να μεταφέρει τη διαμάχη της με τον Σιν στα δικαστήρια ενώ όπως είπε η ίδια, δεν έλαβε ακόμα τα 3.500 δολάρια που της είχαν τάξει, για να συνοδεύσει εκείνη τη μέρα τον ηθοποιό, στο επίσημο δείπνο.

Όπως διαβάσαμε στο People, ο δικηγόρος του Σιν κατηγορεί ανοιχτά την Άντερσον ότι λέει ψέματα για το περιστατικό.
«Η κυρία Κάπρι δεν έκανε καμία δήλωση στην αστυνομία  για ανάρμοστη συμπεριφορά από την πλευρά του κυρίου Σιν τη βραδιά του περιστατικού αν και είχε κάθε ευκαιρία να το κάνει» είπε ο δικηγόρος του Τσάρλι Σιν.
Συμπλήρωσε, ότι η γυναίκα έγραψε στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο ότι είναι καλά και ότι αν κάποιος θέλει να τη δει για να το διαπιστώσει, μπορεί να το κάνει έναντι αμοιβής, μέσω του site της…