Νένα Μεντή: «Όταν έκανα το παιδί μου σταμάτησα να παίζω χαρτιά»

Νένα Μεντή

Όσα είπε η Νένα Μεντή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε η Νένα Μεντή τη νύχτα της Δευτέρας προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να μιλήσει για όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πάθος που είχε τα προηγούμενα χρόνια για την χαρτοπαιξία την οποία και σταμάτησε όταν έγινε μητέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Νένα Μεντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν επέλεξα να σταματήσω το θέατρο για τέσσερα χρόνια, άνοιξα ένα μαγαζί αλλά τρεις μήνες άντεξα! Τον υπόλοιπο καιρό έπαιζα χαρτιά γιατί είμαι χαρτόμουτρο.Είναι ωραίο άμα σου αρέσει, προσέχεις και έχεις συγκέντρωση».

«Έκανα όμως παιδί το οποίο ήθελα δεν ήθελα, μάλλον μέχρι να μείνω έγκυος δεν ήθελα παιδί αλλά να είμαι ελεύθερη, κατάλαβα ότι εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα και έπρεπε να πάρω την μεγάλη απόφαση. Κάνω το παιδί μου που ήταν και η μεγάλη ευτυχία της ζωής μου γιατί είναι μοναδικό και δεν συγκρίνεται με τίποτα, Αφού έκανα το παιδί μου, ε δεν μπορούσα πια να παίζω γιατί είχα το παιδί. Θα τρέχω να παίζω πόκες;» πρόσθεσε η ηθοποιός στο late night του ΑΝΤ1. «Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να το σταματήσω. Γενικά δεν δυσκολεύομαι. Κόβω το τσιγάρο, κόβω το θέατρο, κόβω τους άντρες. Έχω πολλή δύναμη».

«Έχω μια σκληρότητα που, όμως, δεν είναι σε πρώτο επίπεδο γιατί είμαι συγχρόνως και λιώμα. Δηλαδή αγαπάω πολύ και νοιάζομαι τους φίλους μου και μπορώ να βοηθάω ανθρώπους. Δεν είμαι ένας σκληρός άνθρωπος».