Νένα Μεντή: «Με την Μίνα Αδαμάκη δεν ταιριάζαμε, δεν κάναμε παρέα»

Νένα Μεντή

"Λίγδωσε το άντερο μας με τις Τρεις Χάριτες" ομολόγησε η Νένα Μεντή

Η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας στην ΕΡΤ με αφορμή την επερχόμενη θεατρική της επιστροφή. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της επιτυχίας με τις «Τρεις Χάριτες» αλλά και τη συνεργασία με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη.

Ειδικότερα, η Νένα Μεντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την περίοδο εκείνη κάναμε παρέα με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Όχι με την Μίνα Αδαμάκη, δεν κάναμε παρέα, όχι. Δεν ταιριάζαμε πολύ. Όχι επαγγελματικά, συναδελφικά ήμασταν πολύ καλά, αλλά στη ζωή μας. Με την Άννα παίξαμε πολύ στο θέατρο, είμαστε μια ηλικία και κάπου κολλάγαμε πιο πολύ».

«Η εποχή εκείνη μου είναι πολύ μακρινή, πάρα πολύ μακρινή, πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ και με την Άννα είχα πολύ καλή σχέση. Δεν ταιριάζαμε πολύ, βέβαια, σαν χαρακτήρες αλλά της τα έχωνα και ήταν πολύ εντάξει μαζί μου, με εκτιμούσε και με αγαπούσε. Δεν ξέρω, δεν έλεγε πολλά λόγια η Άννα. Εγώ ήμουν η παρλαπίπα και βασικά αυτό που θυμάμαι από την εποχή εκείνη είναι ότι λίγδωσε το άντερο μας».

«Πιο πριν ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, πολύ φτώχεια. Το θέατρο δεν ήταν πετυχημένο πριν από τις Τρεις Χάριτες. Επίσης εμένα, που είχα ήδη 22 χρόνια στο θέατρο, δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου οπότε γιατί να πληρωθώ καλά; Έπαιρνα έναν μισθούλι όπως παίρνουν τώρα, αν και τώρα πληρώνονται χειρότερα, οι ηθοποιοί. Είχαμε και ένα μωρό παιδί οπότε πως να ήμασταν καλά. Η Άννα, όμως, ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Νένα Μεντή στην ψυχαγωγική εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στη δημόσια τηλεόραση.