Νένα Μεντή: «Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με την αρρώστια του άντρα μου, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο»

Νένα Μεντή

"Δεν το περίμενα και έπρεπε να βάλω πολύ τα δυνατά μου" εξομολογήθηκε η Νένα Μεντή.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Νένα Μεντή στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου το Σάββατο στην ΕΡΤ. Η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την διαχείριση στις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της, την ασθένεια τους άντρα της και τις συμβουλές των γονιών της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νένα Μεντή εξομολογήθηκε πως «μου έχουν τύχει αρκετά, δυστυχώς, από τα νιάτα μου. Θάνατοι πολλοί, νέων, πολύ δικών μου ανθρώπων. Δυσκολίες πολλές στη ζωή μου, δηλαδή δυσκολίες φτώχιας. Μετά η τελευταία δυσκολία ήταν η αρρώστια του άντρα που είναι ακόμα γιατί δεν έχουμε τελειώσει. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που δεν το περίμενα, δεν ξέρω γιατί δεν το περίμενα και έπρεπε να βάλω πολύ τα δυνατά μου, όσα υπήρχαν δυνατά».

«Από τους γονείς μου έχω κρατήσει τις αντοχές, την αφοσίωση σε ό,τι αγαπάς και πιστεύεις, την ειλικρίνεια και «όχι κουτσουκέλες» Κουτσουκέλα είναι να κάνω μία κίνηση στη δουλειά μου, σαν ηθοποιός, να κουτσομπολέψω άσχημα κάποιον συνάδελφο να τον «θάψω» που λέμε στον χώρο μας και να χάσει τη δουλειά του. Γιατί δεν τον πάω, γιατί τον ζηλεύω… Γίνονται αυτά και δεν είναι επιστημονική φαντασία. Γίνονταν και γίνονται».

«Αισθάνομαι πιο πολύ ότι το κοινό μέσα στα χρόνια, ιδιαίτερα μετά την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ότι συγκινείται από την συλλογική. Νομίζω ότι μεταφέρω πάρα πολύ στη σκηνή αυτό που πραγματικά είμαι, δεν γίνεται αλλιώς. Ο ηθοποιός κατ’ αρχήν είναι αυτός. Όταν μου έλεγαν για την Παπαγιαννοπούλου, επειδή ήταν ένα σημαντικό κομμάτι μέσα στο θέατρο που έχω κάνει εγώ, τους έλεγα πως είμαι η Νένα που πάνω στο σώμα μου κολλάω κομμάτια μιας άλλης ζωής» συμπλήρωσε η Νένα Μεντή.