Νέλλη Γκίνη: «Τώρα είναι το στρώμα μου διπλό και μόνη μου καλοπερνώ»

Νέλλη Γκίνη

"Κάποια στιγμή περπατούσα στην παραλία, με πλησιάζει μία μηχανή, μου κλείνει τον δρόμο και μου λέει: μπορείς, σε παρακαλώ, να μου δώσεις το τηλέφωνο του σκύλου σου;"

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (17/1) η Νέλλη Γκίνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για τη μακρόχρονη πορεία της στο θέατρο, τη γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της, καθώς και για τη γέννηση του γιου της, Μάριου.

«Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε όταν δουλεύαμε στο Στορκ, εγώ ήμουν στο Δελφινάριο. Ενώ συνυπήρχαμε στις πρόβες, εγώ για κάποιον λόγο δεν τον είχα προσέξει», αφηγείται η Νέλλη Γκίνη.

«Κάποια στιγμή όπως περπατούσα στην παραλία με τον σκύλο μου, με πλησιάζει μία μηχανή και μου κλείνει τον δρόμο. Εγώ ήμουν πολύ βιαστική και γυρίζω και του λέω: τι είναι, παιδί μου, τι θέλεις; Μου λέει: μπορείς, σε παρακαλώ, να μου δώσεις το τηλέφωνο του σκύλου σου;», περιγράφει η ηθοποιός για την αρχή της σχέσης της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα.

«Μπορείς να μην τον αγαπήσεις αυτόν τον άνθρωπο μετά από αυτό; Ήταν μπαμ και κάτω», παραδέχεται η Νέλλη Γκίνη στον αέρα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Κάποια στιγμή μου λέει ο Κώστας: το θέατρο τέλος. Ζήλευε. Έχω υποφέρει πάρα πολύ από τη ζήλια στις σχέσεις μου. Έφυγα κρυφά με μία βαλίτσα, πήγα στον πατέρα μου και του είπα: κρύψε με», αφηγήθηκε στη συνέχεια της συνέντευξης η Νέλλη Γκίνη.

«Τα τελευταία χρόνια ζω μόνη μου από επιλογή. Είπα: πέρασες πάρα πολύ ωραία στη ζωή σου, είσαι γεμάτη. Τώρα είναι το στρώμα μου διπλό και μόνη μου καλοπερνώ», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1.