Νέλλη Γκίνη: Τι απαντά για την Κάτια Δανδουλάκη και την Ελένη Ράντου;

Νέλλη Γκίνη

"Θα πρέπει να είχαν κάποιον πάρα πολύ σοβαρό λόγο" σχολιάζει η Νέλλη Γκίνη για την απεργοσπασία των δύο ηθοποιών.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Νέλλη Γκίνη.

Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της για τη 48ωρη γενική απεργία των ηθοποιών στην οποία δεν συμμετείχαν η Κάτια Δανδουλάκη και η Ελένη Ράντου. Οι δύο θιασάρχισσες επέλεξαν να κρατήσουν τα θέατρά τους ανοιχτά, προκαλώντας με τη στάση τους αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Μιλάμε για δύο κυρίες που εκτιμώ πάρα πολύ και ειλικρινά δεν έχω ακόμα κάποια απάντηση που να δικαιολογεί το γιατί δεν ήταν μαζί μας. Θα πρέπει να είχαν κάποιον πάρα πολύ σοβαρό λόγο» ανέφερε αρχικά η Νέλλη Γκίνη.

«Κι εγώ έχω χάσει τους γονείς μου και ήμουν πάνω στη σκηνή. Και τον πατέρα του παιδιού μου και βγήκα μετά από 10 λεπτά. Σημασία έχει ότι, όταν κάνουμε μία απεργία, έχει έναν στόχο και αυτόν πρέπει μόνο να βλέπουμε. Όλοι στερηθήκαμε το μεροκάματο. Έχουν απεργήσει όλα τα θέατρα εκτός από 2-3 αίθουσες. Δεν το καταλαβαίνω αυτό» τόνισε η ηθοποιός αμέσως μετά.

Όσον αφορά τη στάση και τις δηλώσεις της Ελένης Ράντου για την απόφασή της να κρατήσει ανοιχτό το θέατρο Διάνα τις ημέρες της απεργίας, η Νέλλη Γκίνη σχολιάζει: «Απ’ ό,τι έμαθα η Ελένη διέθεσε την αίθουσά της την παραμονή, για να γίνει η γενική συνέλευση. Οπότε δεν ξέρω…».