Νέλλη Γκίνη: «Στη σχέση με τον Μιχάλη Ζαμπέτα έκανα και γω αυτό το τραγικό λάθος»

Νέλλη Γκίνη

"Σε προσωπικό επίπεδο θα έλεγα ότι απέτυχα" παραδέχεται η Νέλλη Γκίνη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά στο Μεγάλο Κανάλι την Τετάρτη. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον ερχομό του μονάκριβου της γιου και τα σχόλια που δέχθηκε για την απουσία γάμου στη μητρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Νέλλη Γκίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε προσωπικό επίπεδο θα έλεγα ότι απέτυχα εκτός από αυτό το θαύμα που ήρθε στη ζωή μου, τον γιο μου. Υπήρξε, βέβαια, μια πολύ μεγάλη σχέση με τον Μιχάλη Ζαμπέτα. Ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και εκεί πόνεσα πάρα πολύ από τη ζήλια μου. Ενώ όλη μου την ζωή με ζήλευαν και υπέφερα πραγματικά από ζήλια, σε αυτή τη σχέση έκανα και γω αυτό το τραγικό λάθος».

«Έκανα έναν δεύτερο γάμο εξπρές, 15 ημερών. Αυτό ήταν το δεύτερο μου λάθος σε προσωπικό επίπεδο και για αυτό λέω ότι απέτυχα».

«Το 1987 ήρθε ο Μάριος στη ζωή μου και ήταν πάρα πολύ δύσκολο το γεγονός ότι έφερα στον κόσμο ένα παιδί εκτός γάμου. Αντιμετώπισα πάρα πολλά προβλήματα αλλά δεν με ένοιαξε καθόλου. Ήμουν αποφασισμένη να κρατήσω αυτό το παιδί και δεν άκουγα τίποτα. Η οικογένεια μου στάθηκε στο πλευρό μου και αυτό ήταν το πιο σημαντικό, τώρα τι θα έλεγαν όλοι οι άλλοι δεν με ενδιέφερε» πρόσθεσε, ακόμα, η Νέλλη Γκίνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA