Νέλλη Γκίνη: «Ήταν να παντρευτώ με τον Μιχάλη Ζαμπέτα κι έκανα ένα τραγικό λάθος που θα το πληρώνω μια ζωή»

Νέλλη Γκίνη

"Το άλλο ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο. Κράτησε μόνο 15 μέρες" είπε η Νέλλη Γκίνη.

Η Νέλλη Γκίνη μίλησε στην Super Κατερίνα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, για τον ράπερ γιο της και τον παραλίγο γάμο της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα.

«Δεν ήταν με τίποτα η πορεία μου στρωμένη με κόκκινο χαλί. Επειδή αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, έμαθα τα προβλήματα στη ζωή μου να τα περνώ. Δεν είναι επαγγελματικό να φύγεις. Κάθομαι, τελειώνω τη δουλειά μου και φεύγω. Εμένα με ενδιέφερε να είμαι στη σκηνή. Παλιά όταν ήμουν μαθήτρια της δραματικής σχολής κι επρόκειτο να παίξω, του τα είπα. Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση. Άνοιξα την κλειδωμένη πόρτα κι έφυγα» ανέφερε αρχικά η Νέλλη Γκίνη.

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν πολύ νέα γύρω στο 18 και παντρεύτηκα από έρωτα. Χώρισα γιατί θέλησε να μου πει ότι πρέπει να σταματήσω το θέατρο κι εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό. Το άλλο ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο. Κράτησε μόνο 15 μέρες. Δεν ήμουν τελικά κορίτσι για γάμο. Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι ο Μιχάλης έφυγε. Εγώ έκανα ένα τραγικό λάθος, το οποίο το πλήρωσα κα θα το πληρώνω μια ζωή» συμπλήρωσε η Νέλλη Γκίνη.