Νεκτάριος Σφυράκης: «Είχαμε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου, δεν ήταν επικοινωνιακό τρικ»

Νεκτάριος Σφυράκης

«Την θαυμάζω σαν τραγουδίστρια, μακάρι να της έμοιαζαν κι άλλες, να έκαναν τη δική της δύσκολη πορεία. Πρέπει να την χειροκροτήσουν όλοι, γιατί είναι ακόμα εδώ», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου, αλλά και στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Κάποια στιγμή φεύγω από τα μπουζούκια που υπηρετούσα με συνέπεια κάθε βράδυ όταν άρχισε το οικονομικό τοπίο να μας δίνει τέτοιες εντολές, ότι παιδιά φύγετε τώρα που είναι νωρίς γιατί τα πράγματα έχουν γίνει στραβά», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Για την Άντζελα Δημητρίου ο Νεκτάριος Σφυράκης απάντησε: «Υπήρξε σχέση κανονικά. Ήταν μία περίοδος που δεν κατάλαβα πως έγιναν τα πράγματα, τόσο πολύ γρήγορα… Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακό τρικ, δεν ήταν εύρημα. Περάσαμε μία όμορφα μία συγκεκριμένη περίοδο και όπως όλα, είχε ένα φινάλε.

Το να είσαι σε σχέση με την No1 πανελλαδικά τραγουδίστρια, την Άντζελα Δημητρίου, επικοινωνιακά σου δίνει ένα μεγαλύτερο εύρος να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί σου. Την θαυμάζω σαν τραγουδίστρια, μακάρι να της έμοιαζαν κι άλλες, να έκαναν τη δική της δύσκολη πορεία. Πρέπει να την χειροκροτήσουν όλοι, γιατί είναι ακόμα εδώ».

Ο Νεκτάριος Σφυράκης αναφέρθηκε και την ενασχόλησή τους με τις τηλεπωλήσεις: «Ήταν ένα πείραμα που έκανα για να βγάλω περισσότερα χρήματα. Όταν έχεις μια μεγάλη οικογένεια και πρέπει να γεμίσεις το ψυγείο, πρέπει να είσαι αποτελεσματικός».

Για την περιπέτεια με την υγεία του, ο Νεκτάριος Σφυράκης είπε: «Ήταν κάτι απρόσμενα άσχημο. Έκανα κάποιες εξετάσεις από σύμπτωση, επειδή είχα βάλει ένα στοίχημα και ανακάλυψα ότι έχω καρκίνο στο νεφρό. Χειρουργήθηκα ρομποτικά και έκανα μερική νεφροκτομή. Σήμερα είναι όλα καλά».