Νεκτάριος Κυρκόπουλος κατά Δημήτρη Σκουλού: «Δεν μπορείς εκεί που φτύνεις να γλείφεις»

Νεκτάριος Κυρκόπουλος

"Μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Ταράζομαι. Η ενέργεια στον χώρο ήταν περίεργη" δήλωσε ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα και στράφηκε εναντίον του Δημήτρη Σκουλού, περιγράφοντας αργότερα μία συνεργασία τους.

«Αυτό που δεν μπορώ είναι να μην είσαι συνεπής στις απόψεις σου και να τις στηρίζεις μέχρι το τέλος, όποιες κι αν είναι αυτές. Δεν μπορείς να απαξιώνεις κάποια πράγματα από την τηλεόραση και τις δουλειές κάποιων ανθρώπων και να κάνεις αυτό το πράγμα. Να στο πω λαϊκά εκεί που φτύνεις να γλείφεις.

Θα έλεγα για τον κύριο Σκουλό, που η εμπειρία μου μαζί του δεν ήταν κι η καλύτερη. Είχα καταλάβει ότι δεν πάει καλά, αλλά λέω Νεκτάριε είσαι επαγγελματίας και πρέπει να διεκπεραιώσεις αυτό που σου ανατέθηκε, ανέλαβες, έδωσες τον λόγο σου κι ήρθες για να κάνεις. Το πήγα μέχρι το τέλος, διεκπεραιώθηκε η δουλειά, αλλά το πιστεύω μου πιστοποιήθηκε και βγήκα αληθινός. Και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό κι η συμπεριφορά κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. Μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Ταράζομαι. Η ενέργεια στον χώρο ήταν περίεργη. Εγώ αυτό που δεν μπορώ στους ανθρώπους και δη στον συγκεκριμένο είναι η αγένεια, η έπαρση, η κακή συμπεριφορά σε γενικότερο πλαίσιο. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Να συναντηθούμε και να αναλύσω τι;» ανέφερε ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος για τον Δημήτρη Σκουλό.

«Την κοπέλα αυτήν την γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια τηλεοπτικά. Πριν από αυτό κανένας από τον χώρο μας δεν είχε δει δουλειά της. Δεν ήξερα τον Κουδουνάρη και δεν είμαι ούτε αδαής ούτε άσχετος» πρόσθεσε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη.