Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Είχα αυστηρή οικογένεια, δεν μπορούσα ούτε για αστείο να βγω με τις φίλες μου»

Νεκταρία Γιαννουδάκη

"Υπήρχε πολύ μεγάλη αυστηρότητα και τεράστια αγωνία μήπως το παιδί τους πάθει κάτι" εξηγεί η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Τόσο στην παράσταση Da όσο και στη σειρά «Ψυχοκόρες» πρωταγωνιστεί η Νεκταρία Γιαννουδάκη και γι’ αυτό έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1. Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε για την θερμή υποδοχή των social media στη σειρά, την αποχώρηση από τον Σασμό και

Πιο συγκεκριμένα, η Νεκταρία Γιαννουδάκη δήλωσε πως «δεν έτυχε να λάβω κάποιο υβριστικό μήνυμα στα social media (σ.σ. για τον ρόλο που ερμηνεύω στις Ψυχοκόρες). Έχω λάβει πολύ ωραία μηνύματα και μηνύματα που μου δίνουν συγχαρητήρια σε σχέση και με τον προηγούμενο τηλεοπτικό ρόλο που κατείχα για το πόσο διαφορετικοί είναι αυτοί οι δυο ρόλοι».

«Είναι ένας αποχωρισμός και οι άνθρωποι το βιώνουμε σαν να είναι μια μικρή απώλεια, σαν μικρό θάνατο. Βέβαια με όποιον είναι να συνεχίσεις να συναντιέσαι, θα συναντηθείς. Ο Σασμός έφερε στη ζωή μου πάρα πολλά δώρα. Έφερε δυνατές φιλίες, πάρα πολύ αγάπη και επιτυχία»

«Έχω χάσει τον μπαμπά μου και είμαι από πολύ αυστηρή, Κρητική οικογένεια. Υπήρχε πάρα πολύ αγάπη αλλά υπήρχε και πολύ μεγάλη αυστηρότητα και τεράστια αγωνία μήπως το παιδί τους πάθει κάτι, μήπως το παιδί τους πάει σε λάθος δρόμο» τόνισε ακόμα, στην ίδια συνέντευξη, η Νεκταρία Γιαννουδάκη το Σάββατο στον ΑΝΤ1.  «Στο Γυμνάσιο δεν μπορούσα να βγω με τις φίλες μου ούτε για αστείο! Τρίτη λυκείου είχε έρθει μια συμμαθήτρια μου, «κ. Γιαννουδάκη μπορεί η Νεκταρία να έρθει μαζί μας;» είπε στον μπαμπά μου και εκείνος της απάντησε πως… μπορεί μέχρι τις 21.15, τέλος. Ήταν μια αυστηρή οικογένεια οπότε και αντιλαμβάνεσαι την επανάσταση του να γίνω ηθοποιός».