Neil Patrick Harris: Γιατί είπε όχι στο American Horror Story;

Ο παρουσιαστής των Όσκαρ για το 2015 απέρριψε την πρόταση που είχε να συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά του FX.

Είναι ίσως ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα, λόγω του ότι θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τη νούμερο ένα βραδιά του Χόλιγουντ, την απονομή των Όσκαρ του 2015. Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την κωμική σειρά «How I met your mother», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Entertainment Weekly γιατί εκείνος και ο σύζυγός του David Burtka, απέρριψαν την πρόταση συμμετοχής στο «American Horror Story».

Οι δυο τους θα υποδύονταν το γκέι ζευγάρι που δολοφονήθηκαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στον πρώτο κύκλο της σειράς, η οποία έχει σοκάρει ουκ ολίγες φορές τους τηλεθεατές. Ρόλοι που τελικά πήραν ο Zachary Quinto και ο Teddy Sears. 

Ο λόγος λοιπόν, ήταν πως ο Neil και ο David είχαν πρόσφατα τότε υποδυθεί ξανά παρόμοιους ρόλους στην cameo εμφάνιση τους στην κωμωδία «A Very Harold & Kumar 3D Christmas»

«Είχαμε μόλις παίξει τους εαυτούς μας ως ζευγάρι που έχει προβλήματα και σκέφτηκα: «Φαίνεται παράξενο να το κάνουμε δυο φορές, ως ανεξάρτητοι ηθοποιοί, να υποδυθούμε δύο φορές το ζευγάρι που μισεί ο ένας τον άλλον», έτσι είπα όχι, ότι δεν πρέπει να το κάνουμε» είπε ο Harris.

Ωστόσο για τον ηθοποιό η σειρά αυτή είναι πρόκληση και δηλώνει πρόθυμος να συμμετέχει μελλοντικά. «Μακάρι!» λέει για ενδεχόμενη είσοδο του στην τηλεοπτική «παρέα» του Ryan Murphy.

Επιμέλεια: Λία Παππά