Νεφέλη Ορφανού: «Όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου»

Νεφέλη Ορφανού

"Γιατί εμένα ο Κιμούλης μου φέρθηκε καλά; Εμένα αυτοί οι άνθρωποι γιατί μου φέρθηκαν καλά; Έχω κανένα φωτοστέφανο;", αναρωτιέται η Νεφέλη Ορφανού.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, η Νεφέλη Ορφανού μίλησε τόσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ έντονος από όλες τις πλευρές. Τον καιρό που ήμασταν μαζί τέτοιο πράγμα δεν είχα δει. Βεβαίως, ήταν πάρα πολύ ορμητικός, με ταπεραμέντο και εξαιρετικό ταλέντο. Λυπάμαι πάρα πολύ που τα πράγματα ήρθαν έτσι γιατί χάνεται ένας άνθρωπος ή χάνεται προσωρινά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος που όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση και με είδε στεναχωρημένη, ήρθε και μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου. Εγώ αυτό δεν το ξεχνάω. Από τότε τον εκτίμησα πάρα πολύ. Για μένα αυτό μετράει, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, παρότι δεν έχω ζήσει μια τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω αν τη ζούσα πώς θα αντιδρούσα.

Αν είναι αλήθεια ότι κατέβασε το εσώρουχό του και έδειξε το μόριό του, θα πρέπει να τον δει ένας γιατρός», είπε χαρακτηριστικά η Νεφέλη Ορφανού.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός είπε: «Γιατί εμένα ο Κιμούλης μου φέρθηκε καλά; Εμένα αυτοί οι άνθρωποι γιατί μου φέρθηκαν καλά; Έχω κανένα φωτοστέφανο; Ήμουν και πολύ όμορφη…

Εμένα μου έχει φερθεί άψογα. Όσες φορές έχω συνεργαστεί μαζί του ήταν πάρα πολύ κύριος».

Ωστόσο, η Νεφάλη Ορφανού τόνισε στη συνέχεια: «Για να το λένε τα θύματα πάει να πει ότι κάτι συμβαίνει, δεν μπορεί να μη συμβαίνει. Εγώ εξηγώ ότι εγώ και από τους δύο είχα μια εξαιρετική συμπεριφορά. Βεβαίως, τα ραντεβουδάκια τα ζητούσαν όλοι τότε: πάμε να βγούμε, να φάμε, να πιούμε… Ε όχι!».