Νεφέλη Ορφανού: «Όταν έπαιζα στο «Ρετιρέ» σταματούσε η κυκλοφορία»

Νεφέλη Ορφανού

"Δεν τον συμπαθούσα γιατί στη φαντασία μου ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού. Έλεγα θα πάω με τον Γιάννη τον Δαλιανίδη;" ανέφερε η Νεφέλη Ορφανού.

Την Νέφελη Ορφανού υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη επιτυχία του «Ρετιρέ».

«Το πρώτο ήταν το Ρετιρέ κι από πίσω ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης που δεν τον πολυγούσταρα αλλά εκείνος με αγαπούσε πολύ. Με επέλεξε από την προσωπική του φίλη Μαρλαίν κι έλεγε θα δω. Τελικά υπήρχε ένας μικρός ρολάκος και λέει να της τον δώσω; Από την τρίτη ημέρα που πήρα το αυτοκίνητο για να πάω κάπου, ακούω μπιπ μπιπ και σταματούσε η κυκλοφορία» είπε η Νεφέλη Ορφανού.

«Δεν τον συμπαθούσα γιατί στη φαντασία μου ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού. Έλεγα θα πάω με τον Γιάννη τον Δαλιανίδη; Ηλιθιότητες. Ο Γιάννης ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος και μεγαλοαστός. Εξαιρετικός. Με λάτρεψε. Δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Έκανε μεγάλη επιτυχία το σίριαλ. Με φώναξε για τρία επεισόδια κι έκανα τρία χρόνια» πρόσθεσε η Νεφέλη Ορφανού.