Νεφέλη Ορφανού: «Κόντεψα να καώ τότε μέσα στο σπίτι, ήταν τραγικό»

Νεφέλη Ορφανού

«Είχα δύο σόμπες τεράστιες, πέρασα με τη μπέρτα κι έπιασε φωτιά η άκρη της μπέρτας. Αν είχε έρθει πάνω μου, τελείωσε, γιατί ήμουν μόνη μου», είπε η Νεφέλη Ορφανού.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή του Ρετιρέ, αλλά και για το περιστατικό που παραλίγο να καεί μέσα στο σπίτι της.

«Είμαι σε καραντίνα γιατί στο παρελθόν είχα περάσει λοίμωξη του αναπνευστικού και υπάρχει μια ευπάθεια. Ο γιατρός μού είπε στα ίσα και κοφτά ότι αν αρρωστήσω, θα πεθάνω. Έβγαλα καλά λεφτά κι έζησα καλά. Είχα πολλές απώλειες στη ζωή μου, η πρώτη ήταν ο πατέρας μου, τον έχασα στα 17 μου από τροχαίο.

Αυτή η τραυματική μου εμπειρία δεν έχει περάσει ακόμα. Πήγα να καώ στο σπίτι μου, ήταν τραγικό. Είχα δύο σόμπες τεράστιες, πέρασα με τη μπέρτα κι έπιασε φωτιά η άκρη της μπέρτας. Αν είχε έρθει πάνω μου, τελείωσε, γιατί ήμουν μόνη μου», είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

Η Νεφέλη Ορφανού είπε στη συνέχεια: «Την εποχή του Ρετιρέ την είχα ψωνίσει και με επανέφερε η αδερφή μου. Είχα αποκτήσει ένα ύφος. Στο δρόμο με φώναζαν ξινή, δεν είχα κανένα πρόβλημα».