Νεφέλη Ορφανού για Κατερίνα Γιουλάκη: «Είναι σε δύσκολη θέση γιατί σταμάτησε να έχει τη ζήτηση που είχε»

Νεφέλη Ορφανού

«Η Κατερίνα δέσποσε στην ελληνική τηλεόραση για πολλά χρόνια, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς μετά όταν σταματάει», λέει η Νεφέλη Ορφανού.

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το Ρετιρέ, την Κατερίνα Γιουλάκη, αλλά και τους Φιλιππίδη και Λιγνάδη.

«Δεν ξέρω αν έχω κάνει επιτυχίες. Έχω κάνει πολλά πράγματα και τα έκανα όλα μαζί. Έχω υπάρξει πάρα πολύ τυχερή στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω πως έτυχε, είμαι στριμμένη συνήθως. Στο Ρετιρέ σταματούσε η κυκλοφορία. Στο Σύνταγμα φρέναρε ένας και ζητούσε αυτόγραφο, οι από πίσω μετά αυτόγραφα… Είχα κάποιος ύφος και μου λέει η αδερφή μου “τι είναι αυτό; Παίζεις στο Ρετιρέ του Δαλιανίδη, τι θα έκανες αν έπαιρνες Όσκαρ;”», είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

Η Νεφέλη Ορφανού είπε στη συνέχεια για την Κατερίνα Γιουλάκη: «Δεν έχω σχέσεις με την Κατερίνα Γιουλάκη. Δεν κρατήθηκαν σχέσεις από αυτό το σίριαλ και δεν έχω καταλάβει γιατί. Η Γιουλάκη είναι σε δύσκολη θέση γιατί σταμάτησε να έχει τη ζήτηση που είχε. Η Κατερίνα δέσποσε στην ελληνική τηλεόραση για πολλά χρόνια, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς μετά όταν σταματάει».

Κλείνοντας, η Νεφέλη Ορφανού ανέφερε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί με Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ούτε θέλω να το ψάξω, ούτε και με ενδιαφέρει. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν είχα χρέη και θα έμπαινα φυλακή, μου έδωσε διπλό μισθό. Νόμιζα ότι μου τα δανείζει και όταν πήγα να τα επιστρέψω, μου τα πέταξε. Εγώ τα είχα διαχωρισμένα.

Εκεί είναι το ψωμί, εκεί είναι το κρεβάτι. Όταν θα είναι το ψωμί στο κρεβάτι, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν από την κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και από τον Φιλιππίδη και από τον Λιγνάδη».