Νεφέλη Μεγκ: «Με την συνέντευξη στον πρωθυπουργό έγινε τεράστια στοχοποίηση σε μένα»

Νεφέλη Μεγκ

"Όταν με πήραν από το γραφείο του πρωθυπουργού, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα ο Μπονάτσος" ομολόγησε η Νεφέλη Μεγκ.

Την Νεφέλη Μεγκ φιλοξένησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Πέμπτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, η νεαρή Youtuber αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη που πήρε από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Νεφέλη Μεγκ σημείωσε χαρακτηρίστηκα πως «στο pοdcast μου έλεγα πως θέλω να κάνω συνέντευξη με πολιτικά πρόσωπα γιατί σχολιάζω κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα. Το παρατήρησαν κάποια στιγμή και μετά από το γραφείο του πρωθυπουργού. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα ο Μπονάτσος, νόμιζα ότι όντως είναι μια φάρσα, φοβήθηκα λίγο γιατί όπως αποδείχθηκε όλο αυτό είχε έναν απόηχο».

«Για πολύ κόσμο αυτή η συνέντευξη σημαίνει ότι «του δίνεις βήμα». Λες και είχε ανάγκη εμένα ο πρωθυπουργός. Μάλλον ήθελαν να βγάλω ένα ρόπαλο και να αρχίσω να τον χτυπάω τον άνθρωπο! Κάτι που βέβαια καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται γιατί, όταν κάνεις μια συνέντευξη, δεν μπορείς τον άλλον να τον φέρεις σε δύσκολη θέση γιατί κατ’ αρχάς θα σηκωθεί και θα φύγει πολύ εύλογα

«Εγώ το περίμενα αλλά όχι τόσο. Νιώθω ότι έγινε τεράστια στοχοποίηση σε μένα, κράξτε δεν υπάρχει θέμα, αλλά πήγε να γίνει και μια στοχοποίηση στην οικογένεια μου χωρίς λόγο. Γιατί είχαν βγει κάτι βίντεο που έλεγε ότι «η Νεφέλη έκανε αυτά που έκανε γιατί είναι κόρη του τάδε» που έκαναν τον αδελφό μου… πατέρα μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Νεφέλη Μεγκ στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγίρα στο OPEN.