Νέες δηλώσεις Βαρδή κατά Ψωμιάδη: «Απαξιώ… Μπορεί να είμαι ένας άνθρωπος πράος…»

Γιάννης Βαρδής

Όλα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής…

Ο Γιάννης Βαρδής ξέσπασε προ ημερών για τη διαφήμιση που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε με δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

[dfp_ads id=236982]

Σήμερα, λοιπόν, ο γνωστός τραγουδιστής, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο “ΕΔΩ” και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου είπα λίγα πράγματα, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στη συγκεκριμένη διένεξη.

«Απαξιώ, βασικά, και δεν μπορώ να απαντήσω καν, γιατί απαντώ μόνο σε ανθρώπους που εκτιμάω. Είναι τόσο απλά τα πράγματα… Μπορεί να είμαι ένας άνθρωπος πράος, εντάξει, είμαι και λίγο των άκρων, όσοι τουλάχιστον με ξέρουν, το γνωρίζουν καλά αυτό.

Έχω στιγμές εξάρσεων, αλλά έχω λόγο. Και κάποιες φορές, καλώς ή κακώς, πιθανότατα κακώς γιατί σχολιάζομαι, θέλω να το μοιράζομαι. Εννοώ ότι έχω άποψη και θέλω να την πω. Η διαφήμιση είναι εξαιρετική, όσον αφορά τους ανθρώπους που την έφτιαξαν και την ιδέα που είχαν.

Στα μάτια μου τον είχα σαν κάτι πολύ πιο σοβαρό, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Αλλά δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο γιατί δεν υπάρχει και λόγος», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής…

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση –και όχι μόνο- εδώ!