Νέα Survivor βέλη στέλνει ο Περικλής Κονδυλάτος στον Κοψιδά – «Είναι πολύ βλάκας, αχώνευτος»

Survivor

"Θέλω πιο έξυπνους αντιπάλους, δεν μπορώ τόση βλακεία. Ειλικρινά κουράζομαι με την προβλεψιμότητα του" παραδέχθηκε στο Survivor ο Περικλής Κονδυλάτος.

Τέλος μοιάζει να μην έχει στο Survivor η έχθρα που τρέφει ο Περικλής Κονδυλάτος για τον συμπαίκτη του, Γιώργο Κοψιδά. Κάτι που επιβεβαίωσε και δη με σημαντικούς χαρακτηρισμούς στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ πως «στο χθεσινό συμβούλιο παρακολουθήσαμε μια παρωδία και όχι κάτι το οποίο μπορεί κανείς να το λάβει στα σοβαρά. Εφόσον οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν ψεύτικες και με πολύ κακή απόδοση».

«Σκεφτόμουν ότι θα έβγαινε η Ανθή μέσω της ψηφοφορίας και έλεγα, εφόσον θα είμαι ο τρίτος, ποια δικαιολογία θα βρει τώρα που έχω προσφέρει τόσες νίκες. Δηλαδή μπορώ να πω ότι ερχόμουν στη δύσκολη θέση του. Ήξερα ότι είναι μονόδρομος να ψηφίσει εμένα και δεν θα υπήρχε καμία άλλη περίπτωση και διέξοδος για αυτόν, αλλά έλεγα πως θα το θέσει τώρα. Ότι έχω κάνει τι; Άσχημα δεν του έχω μιλήσει καθώς δεν μιλάμε και σχεδόν καθόλου. Λέμε καλημέρα και καληνύχτα και, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ να λες αυτά τα δυο πράγματα σε αυτό το άτομο. Θα ήθελα να μην το κάνω καθόλου» πρόσθεσε με σαφήνεια για τον Γιώργο Κοψιδά ο σχεδιαστής κοσμημάτων. «Με εξέπληξε γιατί η πονηριά μπορεί να έχει κάποια όρια, η βλακεία δεν έχει. Από ότι φαίνεται είναι πολύ βλάκας! Θέλω πιο έξυπνους αντιπάλους, δεν μπορώ τόση βλακεία. Ειλικρινά κουράζομαι με την προβλεψιμότητα του».

«Αν έλεγε κάτι πιο έξυπνο να μου ήταν πιο ευκολοχώνευτο. Ο ίδιος πάντως είναι αχώνευτος πάντα»