Νέα πυρά Λιάγκα κατά DWTS: «Χάνει την αξιοπιστία του»!

«Ο Μαρτάκης είναι σίγουρο ότι δεν κάνει για παρουσιαστής»...

«Έτσι όπως σας βλέπω μαζί, μόνο ο Κωστόπουλος λείπει…» είπε ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε το πλάνο του Άρη Καβατζίκη και της καλεσμένης στο Πρωινό Ελισάβετ Σπανού. Αμέσως μετά έπεσαν οι «κεραυνοί» για το χθεσινό Dancing With the Stars.

«Η εμφάνιση της Μορφούλας ήταν για 9. Χάνει την αξιοπιστία του το show όταν δεν βαθμολογείς ανάλογα με την αξία του τον διαγωνιζόμενο. Εγώ το λέω, αλλά δεν με ακούει κανείς…», είπε ο Γιώργος σχετικά με τον τρόπο που βάζει τοους βαθμούς η επιτροπή. Ο παρουσιαστής μίλησε έξω από τα δόντια και για την παρουσία του Κώστα Μαρτάκη στο DWTS. «Δεν είναι καλός ο Μαρτάκης στο backstage γιατί τον έχει πάρει από κάτω, τον έχουν επηρεάσει και οι αρνητικές κριτικές και εβδομάδα με τη βδομάδα αντί να γίνεται καλύτερος γίνεται χειρότερος. Ενώ είναι κούκλος, έχει μπλοκάρει και του βγαίνει μια κατάθλιψη. Είναι σίγουρο ότι δεν κάνει για παρουσιαστής…», είπε. 

Νέα βέλη πέταξε ο Λάκης Γαβαλάς για το «Πρωινό». »Έδωσα την ευκαιρία στη Συνατσάκη και τον Γεωργαντά, αντί να είναι μουγκοί στην εκπομπή, να πουν κάτι!», είπε στο βίντεο και η Μαίρη απάντησε με μια γλάστρα που έγραφε: «Το φυτό του DWTS»!

Περισσότερο ενοχλημένος ο Θέμης Γεωργαντάς, ανέφερε σε έντονο ύφος: «Αλλά δεν βλέπει κιόλας ο Γαβαλάς που την προηγούμενη εβδομάδα τον υπερασπίστηκα και είπα ότι είναι πολύ εκκεντρικός με αυτό που κάνει. Δεν βλέπεις κιόλας Λάκη μου, δεν βλέπεις! Πρέπει να σε βρίζουμε για να μας θυμάσαι»!

Επικρατεί μια ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και του show χορού ή είναι δική μας ιδέα; 

//www.youtube.com/embed/ZGCHDsBxbQk