Νέα παίκτρια στο My Style Rocks η Βίκυ Μανώλη

Βίκυ Μανώλη

Δέκα χρόνια μετά τη σχέση με τον Ανδρέα Φουστάνο, η Βίκυ Μανώλη θα πρωταγωνιστήσει στο νέο κύκλο του "My Style Rocks".

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται να επιστρέψει το «My Style Rocks» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι νέες συμμετέχουσες έχουν στόχο την κορυφή!

Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, ο ΣΚΑΪ γνωστοποίησε πως στο ριάλιτι μόδας θα βρεθεί η 36χρονη Βίκυ Μανώλη, η οποία ασχολείται με την τηλεόραση και το μόντελινγκ. Γνωρίζοντας καλά πως να μαγνητίζει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, μέσα από το εισαγωγικό της βίντεο, μάς συστήνεται πιο καλά!

«H αγάπη μου για την μόδα ξεκίνησε από την παιδική μου ηλικία όταν επί ώρες παρακολουθούσα τη γιαγιά μου να δημιουργεί φορέματα στην αγαπημένη της ραπτομηχανή» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βίκυ Μανώλη στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε στον αέρα του ΣΚΑΪ. «Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, η προσωπική μου ζωή συζητήθηκε έντονα από τα media και από τα gossip περιοδικά εξαιτίας ενός δεσμού μου. Σήμερα, με τη συμμετοχή στο My Style Rocks, έχω σκοπό να κάνω τους πάντες να μιλάνε για το προσωπικό μου στιλ και τις εικόνες που θα δείξω μέσα στο παιχνίδι

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βίκυ Μανώλη απασχόλησε τα δημοσιεύματα πριν από περίπου 10 χρόνια μέσα από την σχέση της με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο.