Νέα εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη Χρήστου Δάντη με Φλώρα Θεοδώρου

«Αναγκάστηκα να κάνω κατάσχεση. Κάνω υπομονή 6 χρόνια».

Νέα εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και στην σύζυγό του Φλώρα Θεοδώρου που έχει ξεκινήσει από το 2012. Μπορεί ο γάμος τους να αποτελεί παρελθόν, όμως οι οικονομικές διαφορές ανάμεσα τους συνεχίζονται και η πρώην σύζυγος του αποφάσισε να του κάνει κατάσχεση, για την ακρίβεια έχει σταλεί η δικαστική απόφαση στην ΑΕΠΙ και ίσως έτσι καταφέρει να βρεθεί μια λύση προκειμένου όπως υποστηρίζει η Φλώρα Θεοδώρου να μπορέσει μέσα από τα χρήματα για τα πνευματικά δικαιώματα να πάρει αυτά που δικαιούται.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω κάνει κάποιες ενέργειες, αναγκαστικά, αφού ο πρώην σύζυγος μου δεν σέβεται ούτε δικαστήρια, ούτε νόμους. Μετά από 6 χρόνια που έκανα κι εγώ και η οικογένεια μου αρκετή υπομονή, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε νόμιμα πάντα για να βρούμε μια λύση.»

Έστειλα την απόφαση του δικαστηρίου στην ΑΕΠΙ, που είναι ενός είδους κατάσχεση. Είναι ένας τρόπος που μπορεί και να πάρω τα χρήματα που δικαιούμαι. Δεν ήθελα να κάνω κατάσχεση και να ξεκινήσω να παίρνω, είτε μηχανήματα, είτε ρούχα, είτε αυτοκίνητα. Εγώ θέλω να τελειώσει αυτό το θέμα. Είναι πολλά τα χρόνια, είναι πολύ ψυχοφθόρο, κάνω πολύ υπομονή.» αναφέρει η Φλώρα Θεοδώρου στην εκπομπή La Biri Biri.

Με την σειρά του ο Αλέξης Κούγιας στο βίντεο που θα δίνει περισσότερες εξηγήσεις γύρω από την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο La Biri Biri ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σεβόμενος την απόφαση του δικαστηρίου.