Νατάσσα Μποφίλιου: «Mου είπε… άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία»

Νατάσσα Μποφίλιου

"Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου", αποκαλύπτει η Νατάσσα Μποφίλιου.

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν φαίνεται πως θα κάνει η δημοφιλής ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, στο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον Alpha Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος. Στην εκπομπή που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, η Νατάσσα Μποφίλιου μιλάει και για το θέμα των ημερών και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική και ψυχολογική βία.

Απ’ ότι βλέπουμε στο τρέιλερ της εκπομπής που έχει ήδη βγει αέρα, η τραγουδίστρια ομολογεί ότι έχει βιώσει πολλές φορές κακοποιητικές συμπεριφορές. «Θεωρούσα όμως ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω. Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου. Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε «άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία», εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια», τονίζει η Νατάσσα Μποφίλιου.