Την Νατάσσα Μποφίλιου υποδέχθηκαν στην πρώτη τους εκπομπή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το πρωινό της Δευτέρας, η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ.
Ανάμεσα σε άλλα, δε, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο της οικογένειας και στο πλήθος των μορφών που, κατά την ίδια, αυτή μπορεί να έχει στη σημερινή κοινωνία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, η Νατάσσα Μποφίλιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “βέβαια και υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες. Οικογένεια είναι αυτή η αίσθηση να ανήκεις, να θέλεις από επιθυμία να ανήκεις και να υπάρχεις μέσα σε ένα περιβάλλον που νιώθεις ασφάλεια, που είναι μια αγάπη που βγαίνει ανιδιοτελώς. Αυτό είναι βασικά η οικογένεια, αυτή η αγάπη”.
“Πιστεύω πάρα πολύ στην ανιδιοτέλεια . Πιστεύω ότι το χαρακτηριστικό δείγμα της αγάπης είναι ότι σ’ αγαπάω, όχι επειδή θα μ’ αγαπήσεις, χωρίς να έχω δηλαδή ένα κίνητρο ή ένα συμφέρον. Είναι κάτι που προσφέρεται”.
“Δεν σημαίνει ότι θα βρεις αμέσως ανθρώπους που, αυτό που θα δώσεις, θα το παραλάβουν και θα το φροντίσουν. Αυτό είναι σε δεύτερο χρόνο. Αλλά η αγάπη, που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος και το να μη φοβάται να δώσει αυτή την αγάπη, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει κάποιον να φτιάξει οικογένειες. Εμείς και με τους φίλους μας αυτό έχουμε” συμπλήρωσε, επίσης, η Νατάσσα Μποφίλιου στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ