Νατάσσα Μποφίλιου – Φοίβος Δεληβοριάς: Απαντούν για πρώτη φορά για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων

Μποφίλιου Δεληβοριάς

"Ενσυναίσθηση. Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτή τη λέξη;", σχολίασε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο στόχαστρο των επιθέσεων από μερίδα του Τύπου και του κοινού, για την απόφασή τους να τραγουδήσουν κανονικά στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται παρά το τριήμερο εθνικό πένθος με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

«Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε στην παράσταση και μπορεί να σας το πει και ο κόσμος που την παρακολούθησε εκείνο το βράδυ. Να είστε καλά. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται», δήλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Όταν ρωτήθηκε για την ανάρτησή της, στην οποία έκανε λόγο για ενσυναίσθηση, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτή τη λέξη; Ενσυναίσθηση. Δεν θέλω τώρα να μην σας απαντήσω, γιατί ό,τι ήταν αν γίνει έγινε. Εμείς πάντα απαντάμε με τη στάση της ζωής μας και νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να το καταλάβει».

Παράλληλα, και ο Φοίβος Δεληβοριάς ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που επέλεξαν να εμφανιστούν κανονικά το Σαββατοκύριακο μετά το εθνικό πένθος. Η κάμερα του Super Κατερίνα τον εντόπισε σε βραδινή του έξοδο και του ζητήθηκε να κάνει μία σχετική δήλωση.

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε.