Νατάσα Τσακαρισιάνου: Το παράπονό της για το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»

Νατάσα Τσακαρισιάνου

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου μιλά μαζί με την κόρη της και είναι ολόιδιες!

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου και η κόρη της Γλυκερία Παπαδοπούλου συμμετέχουν στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας τη νονά» και με αφορμή αυτό μίλησαν στην Σάσα Σταμάτη και στο «Ooh la la». Ανάμεσα στα όσα ανέφερε η Νατάσα Τσακαρισιάνου, μίλησε για το comeback που έκανε με την σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», αλλά και πόσο αδικήθηκε από τον προγραμματισμό του καναλιού.

«Του χρόνου από ότι ξέρω δεν θα συνεχίσει το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Εγώ πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ ωραία σίριαλ , καταπληκτικό το concept και οι ηθοποιοί όλοι τους και όλο το πράγμα με υπέροχους ηθοποιούς, αλλά έγινε μια ιστορία πίσω μπρος, άλλες μέρες, άλλες ώρες, ξανά επανάληψη και ο κόσμος έχει χάσει το μπούσουλα, δεν ξέρει δηλαδή πότε θα τα δει τα χωρισμένα παλικάρια. Στην αρχή εγώ πριν πω το «γεια χαρά» στεναχωριέμαι, προσπαθούμε να δούμε αν γίνεται κάτι και αν θα συνεχιστεί κάτι. Από τη στιγμή λοιπόν που σου παίρνουν το κεφάλι το παίρνεις απόφαση και λες γεια χαρά πάμε για άλλα», ανέφερε η Νατάσα Τσακαρισιάνου.

[dfp_ads id=236982]

Για το γεγονός ότι δεν την βλέπαμε τόσα χρόνια: «Τόσα χρόνια καθόμουν στο σπίτι μου, αλλά έπαιξε σε κάποια θέατρα κάποια έργα. Τους έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια. Είπα «δεν θέλετε, δεν πειράζει, πάμε παρακάτω».

Για την επιτυχία των Αυθαίρετων: «Με τους Αυθαίρετους γινόταν ο κακός χαμός. Πιστεύω ότι ήταν το καλό μου χαρτί. Πιστεύω ότι ήταν ένα σίριαλ που δεν υπάρχει τελεία. Συνεχίζεται… Θα έκανα το ριμέικ.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!