Νατάσα Τσακαρισιάνου για Αυθαίρετους: «Γυρνάει και μου δίνει ένα χαστούκι, δεν υπήρχε στο σενάριο»

Νατάσα Τσαγκαρισιάνου

"Δεν υπήρχαν αυτά που μας έκανε και τα έκανε και εκτός κειμένου", περιγράφει η Νατάσα Τσακαρισιάνου.

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ1. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα παραλειπόμενο από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς του MEGA, οι «Αυθαίρετοι».

«Όταν ακούω τους τίτλους αρχής από τους Αυθαίρετους στεναχωριέμαι, γιατί νιώθω ότι είναι κάτι που έγινε και πέρασε, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα τώρα. Σου έρχονται διάφορες εικόνες στο μυαλό από τα γυρίσματα, που ήταν μοναδικά», δηλώνει η Νατάσα Τσακαρισιάνου.

«Ήταν μία ομάδα απίστευτων ηθοποιών και γίνονταν απίστευτα πράγματα που τα θυμάμαι εντός αλλά και εκτός πλατώ», σημειώνει.

«Ειδικά με τον Βαλαβανίδη, δεν υπήρχαν αυτά που μας έκανε και τα έκανε και εκτός κειμένου. Θυμάμαι τον (Μανώλη) Πουλιάση που έλεγε αυτό το «π-π-π-πατέρα, σ’ αγαπώ» και κάτι τέτοια… και του δίνει σε κάποια φάση ένα χαστούκι, ότι του ξέφυγε ας πούμε», περιγράφει η Νατάσα Τσακαρισιάνου για τα γυρίσματα της σειράς.

«Και τότε γυρίζω εγώ και του λέω: μα Κώστα… και γυρίζει και μου δίνει κι εμένα ένα χαστούκι, χωρίς να υπάρχει πουθενά, ούτε στη σκηνοθεσία, ούτε πουθενά. Είχε πιάσει το καλύτερο της σκηνής», τονίζει.

«Αυτά είναι δημιουργικά πράγματα. Δεν είναι να παρεξηγηθείς. Είχαμε σπάσει κι ένα κρεβάτι σε μία ερωτική σκηνή. Αυτό πήγαινε-ερχόταν από πριν και μόλις ανεβήκαμε πάνω, έπεσε», σημειώνει κλείνοντας η Νατάσα Τσακαρισιάνου.