Η Νατάσα Θεοδώριδου λέει όχι στα talents shows! «Δεν θα ήθελα να παίξω το παιχνίδι κανενός καναλιού»

«Θα εκτεθώ δημόσια, επειδή...»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία μίλησε στην εκπομπή «Happy Day». Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για το πως έχει κρατήσει μακριά τα παιδιά της από τη δουλειά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα talent shows εξηγώντας γιατί δεν πιστεύει σε αυτά, αλλά και γιατί δεν θα έμπαινε ποτέ στο ρόλο του κριτή σε κάποιο από αυτά.

«Καταρχήν εγώ δεν θα μπορούσα δημόσια να μαλώνω. Το ότι γίνονται μερικά πράγματα δημόσια, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστά και ότι εμείς πρέπει να τα δεχόμαστε. Επειδή μερικοί άνθρωποι τρώνε τα μαλλιά τους στην τηλεόραση και εμείς απλά τους παρακολουθούμε γιατί εκείνη την ώρα δεν έχουμε και τίποτα άλλο να κάνουμε ή γιατί περνάγαμε τυχαία και ακούσαμε φωνές και γυρίσαμε, δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό, για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Γιατί όλοι γεννηθήκαμε σε ένα σπίτι και μάθαμε και πέντε τρόπους και έχουμε και παιδιά και τους μαθαίνουμε και αυτούς πέντε τρόπους» ανέφερε η Νατάσα Θορδωρίδου και συνέχισε:

«Πες ότι πας σε αυτά τα παιχνίδια για να βοηθήσεις τους τραγουδιστές με τις γνώσεις σου ή με την εμπειρία σου, και δεν είναι καλός αυτός που τραγουδάει, τι να του πεις του παιδιού; Και γιατί να είσαι εσύ αυτός που θα του κόψει τα φτερά; Ή είναι καλός αυτός που τραγουδάει, τι να του πεις; Αφού δεν μπορείς να τον υποστηρίξεις, ούτε να τον στηρίξεις.

Επειδή δεν πιστεύω στην βάση αυτού που συμβαίνει, δεν είναι κάτι που νιώθω ότι βοηθάει, και δεν θα πήγαινα και δεν θα ήθελα να παίξω και το παιχνίδι κανενός καναλιού, να μου πει και τι να κάνω, δηλαδή να μου πει και κανείς στο αυτί μου, τώρα πες αυτό και να βγάλω το ακουστικό και να φύγω. Θα εκτεθώ δημόσια, επειδή με ξέρω τι χαρακτήρα έχω και επειδή δεν μπορώ το ένα και δεν μπορώ το άλλο και είμαι ιδιότροπη, δεν θα πάω και κάθομαι σπίτι μου και πάρα πολύ ωραία περνάω και δεν τα βάζω με κανέναν και δεν τα βάζει και κανείς μαζί μου.»