Νατάσα Ράγιου: «Επί τρία χρόνια παρακολουθούσε τη ζωή μου κι ότι με αφορά»

Νατάσα Ράγιου

Όσα ανέφερε η Νατάσα Ράγιου σε συνέντευξή της.

Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Νατάσα Ράγιου και έκανε ενδελεχή αναφορά για το πως γνώρισε τον νέο της σύντροφο, Τζιοβάνι και τον τρόπο που την προσέγγισε.

«Νιώθω τόσο ευτυχισμένη με την παρούσα ζωή μου. Είμαι καλά και ζω την κάθε μέρα σαν να μην ξέρω τι θα γίνει αύριο. Είμαι πάρα πολύ καλά και συνειδητοποιημένη. Γνωριστήκαμε στην Πάτρα. Είναι ο μπαμπάς του από την Βενετία κι η μητέρα του από την Πάτρα… Πήγαμε σε ένα club, ήταν εκεί και με είδε. Ο Τζιοβάνι δεν ήξερε ποια είμαι. Είναι αρχιτέκτονας και διακοσμητής…. Μας σύστησαν κι εγώ δεν το θυμάμαι. Θυμάται μέχρι και τι φορούσα» είπε η Νατάσα Ράγιου.

«Μετά από καιρό, μου έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook. Κάποια στιγμή μου έστειλε ένα πολύ ωραίο μήνυμα και το προσπέρασα. Μου είπε εκ των υστέρων ότι γκούγκλαρε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε από τη ζωή μου, η νονά μου, η θεία μου, ο μπαμπάς μου. Καθόταν επί τρία χρόνια και παρακολουθούσε αυτήν την ζωή. Υπήρχε αυτό το γύρω γύρω και μετά το Facebook. Τρία χρόνια με παρακολουθούσε» πρόσθεσε η Νατάσα Ράγιου.