Νατάσα Καλογρίδη: «Κινδύνευσα τρεις φορές να πεθάνω, μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή»

Νατάσα Καλογρίδη

Όσα εξομολογήθηκε από καρδιάς η Νατάσα Καλογρίδη στο MEGA.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχανάλυση, την απώλεια του πατέρα της που την στιγμάτισε και την βοήθεια που είχε τρεις φορές για να κρατηθεί στη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Καλογρίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου. Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ είμαστε μια γροθιά».

«Ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό. Αν δε γινόταν δε θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου».

«Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή, ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά. Ο πατέρας μου. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου» συμπλήρωσε η Νατάσα Καλογρίδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.