Νατάσα Καλογρίδη – «Η σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει»

Νατάσα Καλογρίδη

"Δε με ενδιέφερε τι συνέβαινε γύρω από τη σχέση μας, εμένα με ενδιέφερε τι συνέβαινε με εμάς" τόνισε η Νατάσα Καλογρίδη.

Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην πολυσυζητημένη σχέση που διατηρούσε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Ειδικότερα, η Νατάσα Καλογρίδη τόνισε χαρακτηριστικά πως «η σχέση με αυτή τη συγκεκριμένη προσωπικότητα, ήταν μια σχέση πνευματική και δε θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει. Η σχέση μας πλέον δεν είναι καθημερινή».

«Είναι ένας άνθρωπος που σου εξελίσσει το πνεύμα και σε ταξιδεύει και σε φτάνει μέχρι και την έκσταση την πνευματική» πρόσθεσε η ηθοποιός. «Γιατί τολμώ να πω ότι με έφτασε μέχρι και σε αυτό το σημείο».

«Δε με ενδιέφερε τι συνέβαινε γύρω από τη σχέση μας, εμένα με ενδιέφερε τι συνέβαινε με εμάς. Δεν έμπαινα καν στην υπόλοιπη τρέλα. Η σχέση μας δεν έχει σταματήσει. Έχει πάρει μια άλλη μορφή» συμπλήρωσε η Νατάσα Καλογρίδη.