Νατάσα Ασίκη: «Σε παράσταση του Κουν ήμουν άρρωστη και κατουρήθηκα στη σκηνή»

Νατάσα Ασίκη

"Πρέπει να ήμουν στα 5 ή 6 μου χρόνια" εξομολογείται η Νατάσα Ασίκη.

Με αφορμή την παράσταση «Εξαρτάται» στη Θεατρική Σκηνή, η Νατάσα Ασίκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη. Μέσα σε όλα, η έμπειρη ηθοποιός γύρισε πίσω στο χρόνο και μίλησε τόσο για τη συνεργασία σαν παιδάκι με τον Κάρολο Κουν όσο και για την τηλεοπτική συνύπαρξη στη «Μαντάμ Σουσού» με την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Ασίκη παραδέχθηκε πως «πρεμιέρα στο θέατρο έκανα… 4 χρονών! Δεν θυμάμαι κάποια αστεία ιστορία από τότε γιατί το έπαιρνα πάρα πολύ σοβαρά. Δηλαδή ότι εγώ είμαι και κανείς άλλος. Απλώς αυτό που μου θυμίζει πολλές φορές η αδελφή μου είναι ότι σε μια παράσταση του Κουν, στο «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα» που ήμουν από την αρχή μέχρι το τέλος στη σκηνή, πρέπει να ήμουν στα 5 ή 6 μου χρόνια, ήμουν άρρωστη απ’ ότι μου λένε και κατουρήθηκα στη σκηνή γιατί δεν πρόλαβα».

«Την Μαντάμ Σουσού δεν νομίζω ότι την έχω ξεπεράσει ποτέ σαν δουλειά και ακόμα θυμάμαι την ατάκα «κυρία, κυρία μου». Δηλαδή ακόμα με την Άννα Παναγιωτοπούλου, όποτε μιλάμε στο τηλέφωνο, αυτό λέμε».

«Εκείνο που ήταν σοκαριστικό μια μέρα ήταν ότι, αφού τελειώνουμε τον πρώτο κύκλο της Σουσού που φεύγει από το Μπύθουλα και πάει στο Κολωνάκι, είπα «αχ τι ωραία, κόβω τα μαλλιά μου αφού τελειώσαμε». Έλα όμως που είχαμε γυρίσει το τελευταίο επεισόδιο που ξαναγυρνάμε στο Μπύθουλα και ήμουν με κοτσίδια! Μόλις το συνειδητοποιώ, κοπήκαν τα πόδια μου» πρόσθεσε, ακόμα, η Νατάσα Ασίκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.