Νατάσα Ασίκη για Αντώνη Αντωνίου: «Yπάρχει κοντρίτσα μέχρι να τον σκοτώσω και να μας γράψουν οι εφημερίδες»

Νατάσα Ασίκη

"Συνήθως έχει δίκιο, απλώς το θέτει από την πρώτη μέρα" εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Νατάσα Ασίκη.

Μαζί με την σύζυγο του, Νατάσα Ασίκη μίλησε ο Αντώνης Αντωνίου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Τρίτη με αφορμή την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη για μια ακόμα χρονιά στην Θεατρική Σκηνή της οδού Νάξου στην Κυψέλη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σχεδόν μόνιμη συνεργασία και τις επαγγελματικές του διαφωνίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Αντώνης Αντωνίου εξομολογήθηκε πως «φτιάξαμε το δικό μας θέατρο το ’81, το συντηρούμε και το υπηρετούμε μέχρι και σήμερα με όποιες οικονομικές δυσκολίες αυτό σημαίνει. Δεν θα θέλαμε ποτέ να έχουμε έναν επιχειρηματία που είναι έξω από το θεατρικό σανίδι».

«Το ότι συνεργαζόμαστε μαζί δεν είναι κάτι που μπαίνει σε συζήτηση. Συνεργαζόμαστε μαζί» εξήγησε, εν συνεχεία, ο δημοφιλής ηθοποιός για να συμπληρώσει η σύζυγος του τα εξής και να προκληθεί ένας απολαυστικός, ομολογουμένως, διάλογος ανάμεσα τους. «Με δημοκρατικές διαδικασίες! Είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί έχω σαν ηθοποιός μια σιγουριά. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι τσακωνόμαστε πάρα πολύ γιατί γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά».

Α.Α.: Διαφωνούμε, θα έλεγα καλύτερα.

Ν.Α.: ΟΚ, διαφωνούμε πολύ. Συνήθως έχει δίκιο. Απλώς το θέτει από την πρώτη μέρα και εκεί υπάρχει μια κοντρίτσα.

Α.Α.: Ε, επαγγελματική όχι…

«Ναι, επαγγελματική. Μέχρι να τον σκοτώσω και να μας γράψουν οι εφημερίδες» υπογράμμισε, με χιούμορ, η Νατάσα Ασίκη στη δημοσιογράφο Έλενα Καταχάνα και την ψυχαγωγική καθημερινή εκπομπή του STAR.