Ναταλία Τσαλίκη: «Οι ηθοποιοί μιλήσαμε πολύ, εκτεθήκαμε πολύ»

Ναταλία Τσαλίκη

"Σημασία έχει τώρα τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα και τι θα γίνει" ομολόγησε η Ναταλία Τσαλίκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Τσαλίκη στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για τις επαναστάσεις που έκανε στην προσωπική της ζωή καθώς και τις παρεμβάσεις που η ίδια κάνει για τον χώρο του θεάτρου στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Τσαλίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πρώτη μου επανάσταση έγινε όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο και ο πατέρας μου είχε αντιρήσεις γιατί ήταν της ακαδημαϊκής άποψης. Ήθελε να με δει επιστήμονα. Η δεύτερη ήταν όταν κάποια στιγμή στη ζωή μου συνειδητοποίησα πως ούσα μητέρα παραγκωνίζω πιο πολύ τον εαυτό μου. Βάζω δηλαδή σε πρώτη θέση τον σύζυγο και το παιδί και μετά εμένα. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο και το πιο ύπουλο γιατί είναι πράγματα που έχουν γραφτεί μέσα σου, στο DNA και δεν το καταλαβαίνεις. Τα θεωρείς φυσικά και δεδομένα».

«Νομίζω ότι οι παρατηρήσεις μου ήταν τόσο όσο έπρεπε. Περισσότερο δεν ήθελα να πω κάτι. Δεν χρειάζεται. Μιλήσαμε πολύ, εκτεθήκαμε πολύ, δεν έχει νόημα να μιλάμε. Σημασία έχει τώρα τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα και τι θα γίνει» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.