Ναταλία Τσαλίκη: «Με ενοχλεί η ταμπέλα “η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου”»

Ναταλία Τσαλίκη

«Σιγά σιγά με τα χρόνια και την προσπάθεια, το κατακτάς και σε φωνάζουν με το δικό σου επίθετο», είπε η Ναταλία Τσαλίκη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Τσαλίκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τον Γιάννη Μπέζο.

«Στην τηλεόραση βλέπουμε πολλές σειρές, αλλά λίγες είναι οι καλές. Είμαστε πολύ πίσω ακόμα στο γιατί κάνουμε τηλεόραση. Ο παράγωγος πρέπει να θέλει να διαθέσει χρήματα και να έχει αισθητική, αυτά τα δυο λείπουν στις μέρες μας. Δεν φοβάμαι τον κορεσμό από τις πολλές σειρές, απλά βλέπω ότι ο κόσμος δεν τις παρακολουθεί όλες», είπε αρχικά η Ναταλία Τσαλίκη.

Η Ναταλία Τσαλίκη είπε στη συνέχεια: «Κάθε φορά που μιλάω για τα παιδικά μου χρόνια, θέλω να τονίσω ότι έχει σημασία ο λόγος που κάνουμε παιδιά και ποσό συνειδητό είναι. Όταν γεννάμε ένα παιδί χωρίς να το σκεφτούμε πολύ και να το θέλουμε, το παιδί είναι πολύ πιθανό να μπει σε κατάσταση που δεν θα είναι θετική. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η ανασφάλεια και η έλλειψή σιγουριάς στο οικογενειακό περιβάλλον μου.

Ήταν δύσκολα όταν αποφάσισα να φύγω από το σπίτι μου. Η ζωή εμπεριέχει κινδύνους και όσο πιο απροετοίμαστος είσαι, τόσο χειρότερο είναι. Ήταν συνειδητή η επιλογή μου να αποκτήσω παιδί, άφησα την καριέρα μου για 2 χρόνια. Πρέπει να νιώθεις μία σύνδεση με τον σύντροφό σου, να είσαι σίγουρος ότι κάνει για γονιός και να έχεις καλή επαφή μαζί του για να μεγαλώσει το παιδί σωστά».

Κλείνοντας, η Ναταλία Τσαλίκη ανέφερε για τον Γιάννη Μπέζο: «Έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον Γιάννη, αλλά όχι μεγάλες γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν συμφωνούμες σαν χαρακτήρες. Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου είναι δύσκολο να τα βρεις και με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι κόμπος μέσα σου, θα σου φταίνε όλα. Με ενοχλεί η ταμπέλα “η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου”. Σιγά σιγά με τα χρόνια και την προσπάθεια, το κατακτάς και σε φωνάζουν με το δικό σου επίθετο».