Ναταλία Τσαλίκη: «Δεν είναι ακριβώς παρουσίαση αυτό που κάνει ο Γιάννης Μπέζος»

Ναταλία Τσαλίκη

"Δεν νομίζω (σ.σ. να με δείτε στην εκπομπή), δεν ξέρω ακόμα." δήλωσε η Ναταλία Τσαλίκη.

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε στο Mega Καλημέρα για την επιτυχία, την κόρη της και την μουσική εκπομπή που παρουσιάζει ο σύζυγός της, Γιάννης Μπέζος.

Η Ναταλία Τσαλίκη εξήγησε τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί με κάποιον που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική και που δεν δίνει συμβουλές στην κόρη της.

Αναφορικά με τις συνεχείς επαναλήψεις της σειράς «Άκρως οικογενειακόν» παραδέχθηκε «γιατί να με ενοχλεί που παίζεται συνέχεια το «Άκρως οικογενειακό»; έκανε επιτυχία, είναι χαρά μου».

Εξηγεί η ηθοποιός με ποιους επιλέγει να συνεργάζεται στις δουλειές που κάνει: «Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει, είναι επιλογή μου να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν τελειώσει σχολή Υποκριτικής».

Σχετικά με την κόρη της σημείωσε: «Δεν δίνω συμβουλές στην κόρη μου όπως και σαν δασκάλα, είναι σαν να του στερείς το δικαίωμα να ψάξει και να κερδίσει μονός του».

Ενώ μίλησε και για την μουσική εκπομπή που κάνεις φέτος ο σύζυγός της, Γιάννης Μπέζος: «Δεν είναι ακριβώς παρουσίαση αυτό που κάνει ο Γιάννης Μπέζος, είναι μια εκπομπή που αγαπά για το τραγούδι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν νομίζω (σ.σ. να με δείτε στην εκπομπή), δεν ξέρω ακόμα.»

Η Ναταλία Τσαλίκη συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Οι βρυκόλακες» στο Εθνικό θέατρο.