Ναταλία Γερμανού στο TLIFE: Η Κωνσταντίνα έχει το φιλότιμο αλλά και τη φιλοδοξία για να πετύχει

Στ ΄αλήθεια, στα ψέματα η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει αρχίσει σιγά-σιγά να πλησιάζει προς το τέλος της, γι ΄αυτό και όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν αρχίσει να κάνουν τον απολογισμό τους.

Αυτό ακριβώς κάνει και η Ναταλία Γερμανού, μιας και αυτή η χρονιά που πέρασε ήταν για ΄κείνη από τηλεοπτικής απόψεως μία πλήρης χρονιά. Μία χρονιά συναρπαστική που το αποτέλεσμα ήταν να της χαρίσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό ταξίδι.

Μία ανάσα πριν φτάσει η Ναταλία στον προορισμό της και τα φώτα του στούντιο κλείσουν, μιλά μαζί μας για το ταξίδι αυτό, μιας και ως γνωστόν το ταξίδι είναι αυτό που πάντα έχει σημασία. Κυρίες και κύριοι η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτεται στο TLIFE!

– Λοιπόν, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν σιγά-σιγά μας αποχαιρετά. Τον απολογισμό σου τον έχεις κάνει; Τι γεύση σου αφήνει αυτή η τηλεοπτική χρονιά;
– Σαφέστατα και αυτή η χρονιά μου αφήνει μία γλυκιά, μία απολαυστική γεύση. Δεν μπορώ να σου πω ότι ανοίγω σαμπάνιες – γιατί είναι και σεμνή παρουσιάστρια (γέλια) – σε ότι έχει να κάνει με τα νούμερα, όμως, σίγουρα είμαι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένη από την απόδοσή μου.

– Αργησες αλλά τα κατάφερες; Γιατί η αλήθεια είναι πως άργησες να βρεις το ύφος και την όλη τηλεοπτική λογική που έπρεπε να ακολουθήσεις στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, κάνοντας ένα light night show…
– Δεν θα σου πω όχι, έχεις χίλια δίκια. Οντως μου πήρε περίπου δύο μήνες για να καταφέρω να βρω τα νέα μου τηλεοπτικά πατήματα. Μου πήρε δύο μήνες για να αποχωριστώ την πιο… γλυκιά τηλεοπτική λογική που είχα πέντε ολόκληρα χρόνια ως παρουσιάστρια μίας πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής. Χρειάστηκε χρόνο για να αποχωριστώ την τακτική της αγιογραφίας που ακολουθούσα, όπου τα πάντα τα έβλεπα ρόδινα και επίσης λάτρευα τους πάντες (γέλια).

Διαβάστε όλη τη συνέντευξή της στη Νάνσυ Νικολαϊδου και στο TLIFE