Ναταλία Γερμανού σε Λάκη Λαζόπουλο: «Σου είχα στείλει μέιλ στεναχωρημένη, «γιατί τα έβαλες μαζί μου» σου έγραφα»

Ναταλία Γερμανού:

"Από τότε όποτε βλέπω αυτό το βίντεο δαγκώνομαι και αισθάνομαι πολύ δυσάρεστα" παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού.

Μια ιδιαίτερη τηλεοπτική συνάντηση είχαν η Ναταλία Γερμανού και ο Λάκης Λαζόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια άγνωστη ιστορία των δύο από το πρόσφατο παρελθόν.

Γι’ αυτό λοιπόν και η Ναταλία Γερμανού δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα τα εξής. «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια μικρή ιστορία που αφορά τον Λάκη και μένα. Δεν ξέρω αν ο Λάκης την θυμάται, μάλλον θα την θυμάται. Θα σας γυρίσω πίσω στο μακρινό 2007 όταν κάναμε το «Tv Stars παρουσιάστε» με τον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο. Θέλω να μιλήσω για την πολιτική ορθότητα μιας και, πριν γίνει καθημερινότητα μας και μάθουμε όλοι να σκεφτόμαστε πιο σωστά, να μιλάμε αφού έχουμε σκεφτεί και να προσέχουμε τι λέμε, ο Λάκης Λαζόπουλος το έκανε αυτό το 2007. Τότε που ακόμα γελούσαμε με πράγματα που σήμερα δεν θα γελάγαμε».

«Τότε στην εκπομπή είχε έρθει μια κοπέλα που μας διάβαζε κάτι στα αγγλικά και είχε πει ο Ηλίας το περίφημο «του color τα εννιάμερα». Γελάγαμε, τρέχαμε, ξεβάφαμε και τα λοιπά, έγινε viral αυτό και ακόμα μου το στέλνετε στα social media. Εγώ όμως έχω πάψει να γελάω από τότε που ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το Άλ Τσαντίρι Νιουζ στον Alpha, με κατακεραύνωσε και είχε παίξει το απόσπασμα λέγοντας «γιατί γελάς κοπελιά; Έχεις ένα πλάσμα απέναντι σου που δεν καταλαβαίνει ότι το κοροϊδεύετε και είστε τρεις απέναντι που το κοροϊδεύετε και γελάτε στα μούτρα του».

«Εγώ τότε πολύ στεναχωρημένη του έστειλα ένα μέιλ τότε του Λάκη και του είπα: «Συγγνώμη, τρεις ήμασταν, τρεις γελάγαμε. Γιατί τα ‘βαλες μαζί μου;». Και μου λέει «γιατί από σένα δεν το περίμενα να το κάνεις! Από σένα έχω απαιτήσεις». Από τότε λοιπόν εγώ όποτε βλέπω αυτό το βίντεο δαγκώνομαι και αισθάνομαι πολύ δυσάρεστα» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού σε αυτή την αναδρομή στο πρόσφατο τηλεοπτικό παρελθόν.