Ναταλία Γερμανού σε Ελένη Μενεγάκη: «Θεωρείς ότι είσαι πέραν του δέοντος καλοπληρωμένη»;

Ελένη Μενεγάκη
«Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα για να μην μας φέρω σε δύσκολη θέση».

Ένα παιχνίδι αντιστροφής ρόλων έπαιξαν η Ελένη Μενεγάκη με τη Ναταλία Γερμανού, έτσι ώστε η οικοδέσποινα Ελένη να κατανοήσει καλύτερα ποιες ήταν οι ερωτήσεις που δυσκόλευαν την καλεσμένη της Ναταλία στο παρελθόν.

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε ότι τη σεζόν που παρουσίαζε την εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται», η ίδια δεν έκανε τολμηρές ερωτήσεις στους καλεσμένους της, αλλά συνήθως τους χάιδευε τ’ αφτιά. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη πρότεινε το εξής: «Με έχεις απέναντί σου. Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα για να μην μας φέρω σε δύσκολη θέση. Κάνε μου ερωτήσεις που πιστεύεις ότι δεν θα ήταν οι ερωτήσεις οι χαϊδευτικές αλλά δεν θα προσέβαλαν ούτε εσένα ούτε εμένα. Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα για να μην φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση».

Οι τρεις ερωτήσεις που έκανε η Ναταλία στην Ελένη ήταν:

  1. Πότε μετάνιωσες τελευταία φορά για μια απόφαση που πήρες για τη ζωή σου την ιδιωτική.
  2. Θεωρείς ότι σαν παρουσιάστρια είσαι απλά καλοπληρωμένη ή είσαι πέραν του δέοντος καλοπληρωμένη ή είσαι πληρωμένη όσο σου αξίζει ή παραπάνω από όσο σου αξίζει.
  3. Η γνώμη του κόσμου, αυτά που γράφουν για σένα σε νοιάζει ή λες στα παλιά μου τα παπούτσια ή κατά βάθος σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος για την Ελένη;

Το σχόλιο της Ελένης ήταν: «Εγώ θα στις απαντούσα και τις τρεις». Βέβαια, αυτή τη φορά δεν απάντησε…